VELIKI KORAK U ISTRAZI NESTANKA DANKE ILIĆ? Evo šta je policija videla na kamerama na graničnom prelazu sa Rumunijom

Novosti online

02. 04. 2024. u 11:54

DANONOĆNIM operativnim radom i pregledanjem kamera sa graničnog prelaza Kladovo - Turnu-Severin srpska policija došla je do nedvosmislenog zaključka da su granični prelaz između Rumunije i Srbije prešle dve žene koje liče na osobe sa snimka koji je nastao u Beču i na kom je devojčica koja likom podseća na nestalu Danku Ilić (2), tvrdi Informer.

ВЕЛИКИ КОРАК У ИСТРАЗИ НЕСТАНКА ДАНКЕ ИЛИЋ? Ево шта је полиција видела на камерама на граничном прелазу са Румунијом

Foto: MUP/Privatna arhiva

- Policija je pregledanjem kamera utvrdila da su bar dva automobila prošla granični prelaz i da su u njima bile osobe koje liče na ženske osobe sa snimka iz Beča.

- Da li je u nekom od tih vozila bila sakrivena i devojčica za koju se pretpostavlja da je mala Danka? Sve će biti utvrđeno, cela istina o nestanku Danke Ilić biće otkrivena - tvrdi Informer.

Podsetimo, nakon veštačenja telefona majke nestale Danke Ilić otkriveno je da je ona neposredno pre nestanka deteta guglala granični prelaz između Srbije i Rumunije.

Takođe, majka deteta guglala je i krivičnu odgovornost, kolika je za neka određena krivična dela. 

Foto: Printskrin

Podsećamo, potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala u utorak, 26. marta, u 13.45, u naselju Banjsko polje, ušla je u osmi dan.

U trenutku nestanka, mala Danka je imala ljubičaste pantalone i maslinastozelenu jaknu.

U istragu se uključila i austrijska policija, nakon što se pojavio snimak iz Beča na kojem su, navodno, dve Rumunke sa devojčicom koja izgledom i uzrastom neverovatno podseća na Danku. Ambasada Srbije pozvala je sve koji u Austriji prepoznaju devojčicu sa snimka da odmah pozovu policiji, a u međuvremenu je i Interpol objavio međunarodnu potragu za devojčicom iz Srbije.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)