Dogeverse: Novi kripto ICO koji bi mogao da vas učini mem koin milionerima

Promo

12. 04. 2024. u 13:43

U poslednjih 48 sati, novi projekat mem koina i više lanaca poznat kao Dogeverse uspeo je da prikupi neverovatnih milion dolara u svom novom ICO-u.

Dogeverse: Нови крипто ИЦО који би могао да вас учини мем коин милионерима

Foto: Promo

Ovaj iznos je daleko nadmašio očekivanja tima, koji je prvobitno planirao za četverodnevnu prvu rundu. Očekuje se da će cena dalje rasti u narednim danima, pošto ICO ulazi u treću fazu.

Ovaj najnoviji dodatak kripto ekosistemu, inspirisan Shiba Inu-om, oduševio je fanove mema, kripto entuzijaste i investitore, koji su prepoznali potencijal ovog projekta kao značajan korak u razvoju budućnosti meme koina.

Da li je Dogeverse sledeći Shiba Inu i Dogecoin koji će vas učiniti milionerima?

Iako su mem tokeni poput DOGE izuzetno popularni, Dogeverse se nada da će rešiti brojne nedostatke koje ovi tokeni nose sa sobom. Dogecoin (DOGE) i Shiba Inu (SHIB) su povezani sa originalnim virusnim psećim memovima. Međutim, svaki funkcioniše u okviru sopstvene mreže blokova. Dogecoin ima sopstvenu blokčejn mrežu zasnovanu na kodu Bitcoin-a. Svi ostali su bazirani na Ethereum-u, koji je trenutno jedan od najvažnijih blockchaina, ili na njegovom konkurentu, Solani.

Foto: Promo

Dogeverse je ekosistem sa više lanaca koji se sastoji od šest različitih blok lanaca. Trenutno je dostupan na Ethereum-u, Polygonu (Ethereum Layer 2), BNB Smart Chain-u i Avalanche-u. Planirano je da se uvede i na Solanu i na Base (Coinbase-ov Ethereum Layer 2) pre kraja ove nedelje.

Očekuje se da će cena porasti u narednih nekoliko dana kako ICO prelazi u fazu 3. Vlasnici tokena mogu da investiraju u Ethereum da bi zaradili pasivne nagrade. Trenutno postoje i prijave za liste na CoinGeck-u i CoinMarketCap-u. Na listama na DEX i CEX platformama će se kasnije raditi u okviru plana projekta.

Bez sumnje, tim koji stoji iza projekta veruje da Dogeverse ima potencijal da postane renomirano ime kako kriptovalute postanu interoperabilnije.

Posetite Dogeverse

Cene Dogeverse tokena su pod pritiskom zbog nadolazećih faktora

Meme koini su često neke od najnestabilnijih investicija u svetu kriptovaluta, kao što svaki vlasnik kriptovalute zna. Njihova vrednost često naglo fluktuira, posebno kao odgovor na šire tržišne trendove. Na primer, u danima kada investitori osećaju da su skloni da preuzmu veće rizike i povećaju svoja ulaganja u Bitcoin, vrednost mem koina često raste. S druge strane, u danima kada je tržište kriptovaluta nisko pod rizikom, cene mem koina mogu naglo da porastu zbog potrage za sigurnijim investicijama.

Foto: Promo

Investitori treba da budu svesni da je uspeh meme koina često povezan sa brzim promenama u vestima o kriptovalutama. U svetlu ovoga, Dogeverse investitori imaju nekoliko pogodnosti koje dolaze u naredne dve nedelje.

Prvi datum, 19. April, nosi sa sobom događaj - prepolovljenje bitkoina. Taj proces znači prepolovljenje nagrada za rudarenje bitkoina, što usporava stvaranje novog BTC-a i često rezultira skokovima cena. Istorijski gledano, prepolovljenja su često pratila periode snažnijeg rasta cena.

Drugi datum je 20. April. Tog dana pojedini investitori nameravaju da obeleže Međunarodni dan kanabisa. U isto vreme, Dogecoin zajednica je odabrala taj datum za svoju proslavu, želeći da podseti ljude na DOGE-ovo humorističko poreklo. Ova dva događaja zajedno stvaraju zanimljiv trenutak u kripto svetu, kombinujući ozbiljnost i humor u istom danu.

Kako kupiti Dogeverse tokene?

Započnite svoje putovanje ka Dogeverse tokenima tako što ćete posetiti Dogeverse zvaničnu veb stranicu za pretprodaju. Ovde ćete pronaći sve važne informacije o projektu, pretprodajnim uslovima i uputstva za učešće.

Foto: Promo

Kada pristupite sajtu, sledeći korak je da povežete svoj kripto novčanik sa platformom. Ovo obično zahteva da kliknete na dugme „Poveži novčanik“ i sledite uputstva da biste povezali izabrani kripto novčanik kao što je MetaMask, Trust Wallet ili druga kompatibilna platforma.

Kada uspešno povežete svoj novčanik, izaberite broj Dogeverse tokena koje želite da kupite i iznos koji želite da uložite. Uverite se da ste upoznati sa minimalnim iznosom ulaganja i da imate dovoljno sredstava u svom novčaniku za transakciju i sve povezane naknade.

Nakon odabira željenog iznosa, poslednji korak je potvrda transakcije. Ovo obično uključuje pregled detalja transakcije i potvrdu.

Posetite Dogeverse

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije