GEST VREDAN SVAKE POHVALE: Ženi pukla guma na auto-putu dok je u vozilu sa njom bilo i dete, a onda su u pomoć priskočila dva mladića

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

14. 04. 2024. u 17:23

NA auto-putu za Zagreb juče je jednoj ženi pukla guma tokom vožnje, posle čega je vozilo nastavilo bez kontrole da se okreće.

ГЕСТ ВРЕДАН СВАКЕ ПОХВАЛЕ: Жени пукла гума на ауто-путу док је у возилу са њом било и дете, а онда су у помоћ прискочила два младића

Foto: Tanjug

Žena, sa kojom je u automobilu bilo i dete, uspela je da se zaustavi ali u najbržoj traci. Danas je posle prvog šoka morala javno da se obrati jer ima jednu posebnu želju.

- Želim još jednom da se zahvalim dečku na motoru koji je juče posle naplatne rampe za Zagreb na auto-putu pomogao meni i mom detetu nakon što nam je pukla guma i posle stravičnog okretanja vozilo se zaustavilo u brzoj traci - napisala je ona, a njen post je objavljen na Instagram stranici serbialive_beograd.

Kako dalje navodi, taj momak im je pomogao da pređu auto-put, postavio trougao, a onda i promenio gumu.

- Bila sam u šoku, ne znam ni da li sam se zahvalila i njemu i momku koji se spustio niže i uspostavio saobraćaj da ga neko ne pokupi i svima koji su stali da nam ponude pomoć. Mi smo dobro, a on je jedan tihi heroj, moja ćerka kaže: "Spajdermen nas je spasio" jer je imao valjda odelo. Kakvih ljudi ima, ja sam tek danas došla sebi i želim još jednom da mu kažem hvala. Uz veliku sreću i on nam je zasigurno spasio život - napisala je ona.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)