6 najboljih kriptovaluta za kupovinu pre nego što se Bitcoin prepolovi

Promo

15. 04. 2024. u 13:38

ODBROJAVANjE je počelo za jedan od najviše iščekivanih događaja u kripto-kalendaru - sledeće smanjenje bitkoina.

6 најбољих криптовалута за куповину пре него што се Bitcoin преполови

Foto: Promo

Investitori koji predviđaju volatilnost cena i promene na tržištu, sada tragaju za najboljim kovanicama koje bi mogli da kupe pre nego što se događaj desi.

U ovom članku, istražićemo šest obećavajućih kriptovaluta koje bi mogle da napreduju tokom i nakon predstojećeg smanjenja bitkoina.

1. 99Bitcoins Token (99B)

Jedno od najvećih imena koje stvara uzbuđenje pred smanjenje bitkoina je 99Bitcoins Token, koji je upravo pokrenuo fazu pretprodaje.

99Bitcoins Token debituje novi model Learn-to-Earn koji nagrađuje korisnike za edukativno angažovanje oko kriptovaluta.

Građen na Ethereum-u ali sa planovima za povezivanje sa bitkoinovim novim BRC-20 standardom, 99BTC ima za cilj da stvori okruženje u kojem se finansijski stimuliše znanje o kriptovalutama.

Dodatno, vlasnici 99BTC tokena mogu staviti svoje tokene na staking, zarađujući prinos od preko 44,000% godišnje u trenutku pisanja - iako će se ovaj prinos smanjivati kako se više tokena stavlja na staking.

Sa ograničenom ponudom od 99 milijardi tokena i 15% alociranih za rane kupce, 99Bitcoins Token zadovoljava mnoge kriterijume kao novi token sa visokim potencijalom.

Sa 99Bitcoins Token na raspolaganju za samo $0.001 tokom trenutne faze pretprodaje, sada bi mogao biti idealan trenutak da se uključite pre eventualnog povećanja cene nakon smanjenja bitkoina.

Posetite 99Bitcoins

2. Bitcoin (BTC)

Kada je reč o najboljim kovanicama za kupovinu pre smanjenja bitkoina, potencijal samog BTC-a teško je ignorisati.

Iako mnoge alternativne kriptovalute ciljaju da iskoriste povećanu zainteresovanost i volatilnost oko događaja, Bitcoin ostaje krajnji pokazatelj.

Istorija je pokazala da cena bitkoina često značajno raste u 12 meseci nakon što se smanjenje desi, jer opadajuća nova ponuda susreće održanu ili rastuću potražnju.

Prepolovljenje bitkoina u 2024. će dovesti da rudarenje padne sa 6.25 BTC po bloku na samo 3.125 BTC, što predstavlja smanjenje od 50% u broju novih novčića koji ulaze na tržište.

Ovaj šok u ponudi može dovesti do povećanja cene ako se ponove prošli ciklusi.

Dakle, kao glavna kriptovaluta na tržištu, bitkoin će nesumnjivo biti fokus kada euforija oko smanjenja dostigne vrhunac kasnije ovog meseca.

3. Dogeverse (DOGEVERSE)

Još jedan projekat pretprodaje koji izaziva pažnju pred smanjenje bitkoina je Dogeverse (DOGEVERSE) - samoprozvani "svetski prvi blokčejn-putujući Doge".

Ova meme kovanica ima ambiciozan cilj da ujedini različite meme kovanice pod jednim kišobranom.

Radom na šest različitih mreža, uključujući Ethereum i Solanu, Dogeverse smanjuje trenje za investitore u dobijanju izloženosti.

Njegova urnebesna maskota, Cosmo the Doge, može "hiper-skakati" između blokčejnova i predstavlja zabavan primer razvojnog tima kada je u pitanju vizija crosschain tehnologije.

Ali postoji i stvarna korisnost, jer vlasnici DOGEVERSE tokena mogu staviti svoje tokene na staking i zaraditi prinos do 548% godišnje.

U trenutku pisanja, pretprodaja Dogeverse je prikupila gotovo 2 miliona dolara u samo četiri dana od početka.

Ukoliko se ovaj zamah održi sve do smanjenja bitkoina, DOGEVERSE bi mogao biti još jedan token koji vredi pratiti.

Posetite Dogeverse

4. Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC) je još jedan konkurent vredan razmatranja pre predstojećeg smanjenja bitkoina.

Kao jedna od prvih i najetabliranijih alternativnih kriptovaluta, Litecoin je istorijski pokazao snažnu pozitivnu korelaciju sa cenom bitkoina.

Kada bitkoin krene u rast, lajtkoin je često pratio isti trend i često je nadmašivao na procentualnoj osnovi.

Ovaj trend bi mogao da se ponovi tokom potencijalnog bull run-a, dok investitori rotiraju kapital iz bitkoina u druge dokazane tokene poput lajtkoina.

Zbog toga je lajtkoin uzbudljiva opcija za trgovce koji traže blue chip alternativnu kriptovalutu sa čvrstim temeljima.

5. Dogecoin20 (DOGE20)

Za one koji žele da se uključe u sledeću veliku meme kriptovalutu, Dogecoin20 (DOGE20) predstavlja intrigantnu priliku.

Ovaj ERC-20 token ima za cilj da se gradi na ikoničnom brendu Dogecoin dok rešava neke njegove nedostatke.

Ključna karakteristika je fiksna ponuda tokena Dogecoin20, izbegavajući inflatorne pritiske neograničene ponude Dogecoin.

Takođe predstavlja nagrade za staking, omogućavajući vlasnicima da zarađuju pasivni prihod zaključavanjem svojih DOGE20 tokena.

Sa 15% tokena predviđeno za staking podsticaje tokom dve godine, DOGE20 bi mogao privući dosta likvidnosti dok maloprodajni investitori traže sledeću zvezdu među meme kovanicama.

Nakon što je prikupio preko 10 miliona dolara pred svoje listiranje na Uniswapu na "Dan Doge", Dogecoin20 postaje intrigantna opcija pred potencijalnu volatilnost smanjenja bitkoina.

Posetite Dogecoin20

6. Ribbon Finance (RBN)

Poslednji na našoj listi je Ribbon Finance (RBN).

Ribbon se specijalizuje za automatizovane kripto-opcije dizajnirane da generišu povrate u različitim tržišnim uslovima.

One koriste sofisticirane strategije opcija kao što su pokriveni pozivi i postavljena prodaja.

Iako su inherentno rizični, oni investitorima nude jednostavan način pristupa svetu kripto-derivata, bez potrebe za aktivnim upravljanjem njihovim pozicijama.

S obzirom na to da mnogi očekuju da bi smanjenje bitkoina moglo dovesti do povećane volatilnosti cena, protokoli poput Ribbon Finance, koji hvataju pozitivan trend dok istovremeno ograničavaju negativan trend, mogli bi privući povećani interes.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja