NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ: Spremite se, stižu kiša i pljuskovi (FOTO)

Novosti online

02. 05. 2024. u 16:38

REPUBLIČKI Hidrometeorološki zavod oglasio se najavom pogoršanja vremena.

НАЈНОВИЈЕ УПОЗОРЕЊЕ РХМЗ: Спремите се, стижу киша и пљускови (ФОТО)

Foto: Novosti

Kako je objavljeno, posle podne, uveče i tokom noći zadržaće se nestabilno vreme, mestimično s kišom i pljuskovima s grmljavinom, a samo će na istoku zemlje, kao i u Banatu u naredna dva sata biti suvo.

U Beogradu takođe promenljivo i nestabilno vreme, kasnije posle podne, uveče i tokom noći povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren južni, u košavskom području umeren i jak jugoistočni koji će uveče biti u slabljenju.

Foto: RHMZ

U petak i subotu hladnije sa kišom i pljuskovima, a u nedelju suvo i ponovo toplije vreme.

Biće pretežno oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima koji će ponegde biti praćeni i grmljavinom. Očekuju se niže tempreature, u petak od 16 do 19 °S, a u subotu ponegde i do 23 °S. U subotu posle podne očekuje se prestanak padavina i delimično razvedravanje.

U nedelju, 05. maja, na Vaskrs, očekuje nas promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Ponovo u svim predelima toplije, u većini mesta očekuje se oko 25 °C.

BONUS VIDEO - POTRESNO: Pogledajte snimak svedočenja srpskih žrtava rata u BiH u sedištu UN

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)