‘OVO JE ZA MENE NAJZNAČAJNIJI I NAJEMOTIVNIJI DOGAĐAJ!’ Željko Mitrović proslavio rođendan u zagrljaju klinaca iz Zvečanske

Promo

31. 05. 2024. u 20:28

MITROVIĆ je naglasio da od svega čime se bavi – rođendan koji je pretvorio u zajednički, za njega je ubedljivo najznačajniji i najemotivniji događaj.

‘ОВО ЈЕ ЗА МЕНЕ НАЈЗНАЧАЈНИЈИ И НАЈЕМОТИВНИЈИ ДОГАЂАЈ!’ Жељко Митровић прославио рођендан у загрљају клинаца из Звечанске

Foto: Pink

Željko Mitrović, basista, inovator, humanista ali pre svega vlasnik Pink Media Group, danas je proslavio rođendan sa klincima iz osam razlicitih institucija Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine “Zvecanska”. Trećoj rođendanskoj proslavi u nizu, pridružili su se i šticenici iz dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, ali i svi ostali mališani iz Novog Sada, Niša i drugih centara koje će Željko darivati. Proslava sa svojim najmilijima sada je već postala tradicionalni događaj, a klinci iz Zvečanske sa oduševljenjem, aplauzom i ovacijama dočekali su Željka, koji se potrudio da ih i ovog puta iznenadi. Ne samo da im je podelio nezaobilazne džeparce sa do sada najvećim iznosom, već je došao i sa poklonima za svakog od njih, ali i za igraonice u svakom od centara. Četiri Play Stationa 5, četiri velika televizora na kojima mogu da uživaju u igri, tabletima, pametnim satovima, slusalicama, setovima za sportove, društvenim igrama, kao i prigodnim knjigama - raspametili su mališane.  Za uzvrat, oni su mu pripremili čestitke, rođendansku tortu i puno osmeha. A na pitanje da li žele poklone i džeparac ili da se zajedno fotografišu – klinci su prvo izabrali fotografisanje.

Od svih projekata, od svih događaja, od svega čime se bavim – ovo mi je najznačajniji i meni lično najemotivniji događaj, zato što sam svoj rođendan pretvorio u zajednički i već treći put da slavimo zajedno. Ove godine za svih 20 ustanova smo odlučili da napravimo igraonice i spreman sam da se sa klincima takmičim u različitim igricama. Dobiće sve moguće igrice, a ja ću se spremiti. Ovaj rođendan je drugačiji od predhodnih – malo smo povećali džeparac, a klinci su dobili ozbiljnije poklone. Stariji su dobili tablete i slušalice, a mlađi rekvizite za sport. Moram da priznam da kada ugledam ovde bebe – za mene je to duboko najemotivniji trenutak. Ove godine šaljemo klince opet i na letovanje, a u planu je i letovanje na moru i na planini. Zahvalio bih se državi, jer o deci suštinski brine na sve kavalitetniji način. Državi puno hvala jer nikada ne zaboravlja decu bez roditeljskog staranja. Dobio sam mnogo poklona od svojih klinaca – mogu samo da kažem jedno veliko HVALA, jedno veliko srce. Mnogo puta sam rekao da je detinjstvo roditelj buduće ličnosti i ako ova deca budu imala lepe trenutke i ako uradimo sve da se manje osećaju ostavljenim – mislim da će to dosta uticati na njihov celokupan razvoj i karakter. Kako se izgradite u detinjstvu – takvi ćete biti u životu. Deca su simbol nevinosti, sreće i radosti – zato hajde da ne ostanu samo simboli već da ih zaista pretvorimo u srećne ljude i da im izmamimo osmehe, koji su svaki put sve veći i veći. Za mene je to apsolutno dovoljna satisfakcija.“ – rekao je Mitrović.

Za dobro raspoloženje i sjajan muzički odabir pobrinuo se Đ Munja, kao i nekadašnje Pinkove zvedice – Bojana Radovanović i David Radosavljević, i Irina Aksentijević i Nikola Milenković ,sa svojim Lemago bendom – koji su pro bono dali svoj humanitarni doprinos sjajnoj rođendanskoj atmosferi.

Impozantna torta koja je na sebi imala Željkovu figuru i fotografije sa najemotivnijim momentima Mitrovića i dečice – delo je poslastičarnice „Sicolinos cake“, a Željko je od svojih klinaca dobio i rođendansku tortu i poklone koje su mu s ljubavlju napravili.

Poznati gosti iznenađenja koji su se zabavljali sa klincima i delili poklone bili su legendarni Oliver Mandić, bračni par Milica i Marko Kon, kao i voditelji najgledanije emisije o poznatima „Premijera“ – Nemanja Vujičić, Katarina Nikolić i Bojana Lazić. Prodavnica igračaka sa dugom tradicijom „Pertini“ bila je zadužena za deo poklon paketa za najmlađe štićenike.

Kao veliki humanista koji već 16 godina sarađuje sa Centrom za zaštitu odojčadi dece i omladine u Zvečanskoj, pre tri godine je došao na ideju, kada je baš tamo sa svojim klincima proslavio rođendan – da svaki naredni 31. maj slave zajedno.

Mnoštvo prigodnih aktivnosti, koje je Željko osmišljavao za mališane kroz proteklih šesnaest godina, iznedrili su poverenje, iskrenu emociju i neraskidivu međusobnu sponu. Svaki zajednički susret odiše ljubavlju i radošću, tako je bilo i danas i nema sumnje da je Mitrović ovog puta napravio najemotivniji zajednički rođendan koji će i njemu i klincima biti dugo u srcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PLJUVANJE, PA KAO KAJANJE: Albanski reprezentativac se pere nakon vređanja Srba na EURO 2024