KULTURNI LOPOVI HARAJU GRČKOM: Srpski turisti podelili neugodno iskustvo - Uzeli su nam sve osim...

Novosti online

26. 06. 2024. u 12:26

PLjAČKE tokom letovanja nažalost više nisu retka pojava, pa nije naodmet biti na oprezu, naročito kad ste na plaži. Srbi koji ovih dana letuju u Grčkoj upozorili su na neobičnu pljačku koja im se upravo desila.

КУЛТУРНИ ЛОПОВИ ХАРАЈУ ГРЧКОМ: Српски туристи поделили неугодно искуство - Узели су нам све осим...

FOTO: Tanjug/AP

- Nama je neko na Arclada beach 19. 6. obio auto i uzeo novac. Sreća da kažem jeste što su mi ostale sve kartice i isprave, samo je lepo uzeo novac i evre i dinare, bukvalno sve što su našli od novca... Nije dirao pasoše, telefon itd... Možete objaviti i ovo da ljudi obrate pažnju. Divna, plaža, čista, malo ljudi, ali auto skroz zaklonjen iza. Mi smo znali da se to dešava, ali eto... Prosto čovek ne očekuje - napisali su u objavi i upozorenju.

Podsetimo, na stranici Grčka Info nedavno se oglasila i jedna članica koja je sa ostalim ljudima podelila svoje negativno iskustvo kao i utisak totalnog razočarenja zbog pokušaja pljačkanja na plaži.

Foto: Printskrin

Naime, njenoj porodici je danas na jednoj divljoj plaži između Sivirija i Furke neko pokušao da obije automobil.

- Danas su pokušali da nam obiju auto na jednoj divljoj plaži između Sivirija i Furke. Pajserom su hteli da otvore suvozačeva vrata od krova krivljenjem i iskrivili su ih dosta - rekla je tada.

Na svu sreću, automobil je imao alarmni sistem.

- Verovatno ih je alarm zaustavio. Ovde dolazimo godinama. Pritom je parking dosta veliki i ravan i nalazi se odmah do puta - dodala je.

Međutim, tu nije bio kraj. Kako je ispričala naša državljanka, pljačkaši su hteli i gorivo da im ukradu.

- Hteli su i gorivo da nam uzmu jer je poklopac bio otvoren. Apel svima da vode računa gde parkiraju. Baš smo razočarani jer volimo divlje plaže, a danas nam je tek drugi dan - rekla je članica grupe.

(Alo)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO