Brett Challenger Base Dawgz dosegao $2 miliona u predprodaji, da li je to sledeća 100x meme kriptovaluta?

Promo

01. 07. 2024. u 07:00

Base Dawgz ($DAWGZ) je na ivici još jednog velikog prekretnika, sakupivši $1.9 miliona u svojoj pretprodaji i brzo se približavajući granici od $2 miliona u svojoj inicijalnoj ponudi tokena (ICO).

Brett Challenger Base Dawgz  досегао $2 милиона у предпродаји, да ли је то следећа 100x меме криптовалута?

Foto: Promo

Sa samo tri dana pre povećanja cene, sada je savršeno vreme da se uključite u akciju. $BRETT, koji je u poslednje vreme bio sporiji, bi mogao biti zasenjen od strane $DAWGZ, najnovije i najbolje kriptovalute koja dolazi na Base.

Base Dawgz je multichain meme kriptovaluta inspirisana duhom base jumpinga i kulturnim fenomenom Shiba Inu meme-a. Od početka je privukao pažnju kripto zajednice svojim impresivnim prikupljanjem sredstava. Pretprodaja meme kriptovalute je doživela meteorski uspon, počevši sa 200,000 dolara prvog dana i brzo premašujući 1 milion dolara u roku od nedelju dana.

Trenutno, token je cenjen na $0.00527, što odražava stabilan porast vrednosti.

Posetite Base Dawgz

Pokretanje staking-a uskoro

Jedan od najuzbudljivijih razvoja za Base Dawgz je nadolazeće pokretanje staking protokola.

Investitori koji učestvuju u pretprodaji pre pokretanja stakinga će retroaktivno dobiti bonus ako deponuju svoje tokene nakon pokretanja stakinga. Ovaj jedinstveni podsticaj će nagraditi rane usvojitelje.

Base Dawgz takođe radi na više blockchain-ova, uključujući Base, Ethereum, Solana, Binance Smart Chain, i Avalanche. Multichain sposobnost nove meme kriptovalute omogućava korisnicima da prelaze između chain-a bez dodatnih troškova, proširujući domet i potencijalne upotrebe tokena.

Sa svojom interoperabilnošću između chain-a, $DAWGZ je spreman da dominira tržištem meme kriptovaluta. Neki ga smatraju sledećom potencijalnom 100x meme kriptovalutom na Base lancu.

Popularni YouTuber Jacob Crypto Bury je spomenuo Base Dawgz u svojoj nedavnoj epizodi. Prema njegovim rečima, nova meme kriptovaluta bi mogla biti sledeća investicija visokog rizika i visokog prinosa.

Kao što smo videli sa Dogecoin-om ($DOGE), Shiba Inu-om ($SHIB), Dogwifhat-om ($WIF), i Floki-jem ($FLOKI), vrhunski meme tokeni su tematski vezani za pse, poput Dawgz.

Brett (BRETT) novčić, još jedan popularan meme token na Base chain-u, zabeležio je cenu od $0.019 u martu 2024. Međutim, trenutna cena BRETT-a je približno $0.143. BRETT je takođe najveći meme token na Base chain-u koji je u skorije vreme doživeo eksplozivne skokove.

Da ilustriramo potencijalni povrat na investiciju, razmotrite činjenicu da bi ulaganje od $1,000 u BRETT u martu 2024. danas donelo $7,360, što je približno 7.36 puta veći iznos od originalnog.

Ovakav meteorski rast je ono što investitori očekuju sa Base Dawgz, što čini ovaj novčić inspirisan base jumping-om primamljivom prilikom za one koji žele da iskoriste sledeću veliku stvar u kripto svetu.

Posvećena i vibrantna Dawgz zajednica će povećati vrednost 

Inovativni Share-to-Earn protokol projekta omogućava podržavaocima da zarađuju poene promovišući $DAWGZ na društvenim mrežama kao što su X i Telegram. Kada pretprodaja završi, kreatori mogu zameniti svoje poene za $DAWGZ tokene!

Kombinacija brzo rastućeg broja prikupljenih sredstava u pretprodaji, nadolazećih staking nagrada i snažne podrške zajednice pozicionira Base Dawgz kao vodećeg kandidata na tržištu meme kriptovaluta.

Sa istekom vremena pretprodaje, sada je poslednja šansa da osigurate svoje $DAWGZ tokene po trenutnoj ceni pre sledećeg povećanja.

Ne propustite priliku da budete deo sledeće velike uspešne priče o meme tokenu! Pridružite se $DAWGZ zajednici na X i Telegram-u kako ne biste propustili najnovije vesti.

Za više informacija i učešće u pretprodaji, posetite web stranicu Base Dawgz i povežite svoj novčanik.

Posetite Base Dawgz

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ENGLESKA OVO UOPŠTE NIJE OČEKIVALA! Evo šta je Novak Đoković rekao na Centralnom terenu posle podviga na Vimbldonu