SUNCOBRANI I LEŽALJKE SU ZA AMATERE: Srbin se šokirao dodatnom stavkom na računu u restoranu, komšije ga iznenadile idejom (FOTO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

15. 07. 2024. u 08:28

TURISTA iz Srbije šokiran je dodatnom stavkom koju je uočio na računu iz jednog bugarskog restorana gde je vlasnik odlučio da gostima čak naplati i rashlađivanje uz klimu!

СУНЦОБРАНИ И ЛЕЖАЉКЕ СУ ЗА АМАТЕРЕ: Србин се шокирао додатном ставком на рачуну у ресторану, комшије га изненадиле идејом (ФОТО)

Foto: pixabay

Naime, na društvenoj mreži Iks na profilu "Lodger Limansky" pojavila se fotografija računa iz restorana u komšiluku na kojoj se vidi da gosti pored onoga što pojedu i popiju navodno moraju da plate i korišćenje klima-uređaja.

Hrana koju su ovi turisti pojeli koštala je 161,50 leva (odnosno 82 evra), a hemijskom olovkom bilo je dopisano da "korišćenje" klime u objektu košta još šest leva, što je tri evra.

- Braća Bugari ponovo izdominirali! Na računu u restoranu, doplata šest leva za klimu. Tako se zarađuje u turističkoj sezoni, a ne ležaljke i suncobrani - navodi se u objavi koja je pokrenula lavinu komentara.

- U restoranu u Novom Sadu sečenje torte 130 dinara po parčetu - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- A meni na Mikonosu kada sam tražila malo slađi mohito, šest evra za svako dosipanje šećera. Teže mi je to palo nego ceo račun za nedelju dana.

Mnoge je ova objava podstakla da napišu svoja iskustva sa raznih destinacija.

- U Slovačkoj dobiješ jednu kesicu šećera uz čaj, druga se plaća - napisao je jedan korisnik, a drugi je duhovito odgovorio:

- Platiš, skineš klimu i odneseš.

- Ovo je neko dopisao šest leva, fore radi - glasili su neki od komentara.

(Kurir)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA! Novak Đoković grmi, nikada nije bio ovakav: Ovo je neverovatno! Apsurd!