"MORA DA POSTOJE NEKI TRAGOVI" Otac Srbina nestalog na Kipru: Voleo bih da potraže taj šator...

Novosti online

31. 07. 2024. u 14:35

MLADIĆ iz Leskovca Aleksandar Gligorijević nestao je 26. jula na u gradu Aja Napa na Kipru dok je bio na letovanju, a njegov otac Dejan kaže da je u stalnom kontaktu sa tamošnjom policijom i ambasadorom Srbije i da čeka nove informacije.

МОРА ДА ПОСТОЈЕ НЕКИ ТРАГОВИ Отац Србина несталог на Кипру: Волео бих да потраже тај шатор...

Foto: Društvene mreže

- Ja potenciram na tome da se potraži taj šator, jer je on prvih dana hteo da kampuje pa je odustao zbog vrućine, ali eto, možda se ipak vratio da tako letuje, ali za sada ne dobijam nikakve povratne informacije - kaže on i dodaje:

- To nije veliko naselje gde je on, ima 3.000 stanovnika, samo da se detaljno pretraži teren, šator mora da postoji, ili bar tragovi postavljanja.

Prema njegovim rečima, on i Aleksandrova majka žele da odu na Kipar da pomognu u potrazi za sinom, ali ne mogu da dobiju rezervaciju za let.

- Nema letova u narednih sedam-osam dana, tako da smo u kontaktu sa tamošnjom policijom i našom ambasadom koja će nam, nadam se, pomoći da odemo tamo i nađemo sina - kaže Dejan.

Aleksandrov otac apeluje na sve da se jave ako saznaju bilo šta o njegovom sinu i da informacije jave njemu na broj telefona 061/6417093.

Aleksandrova majka Jasmina ranije je rekla da strahuje da mu se tamo nije nešto desilo.

- Moj sin je 18. jula otišao na Kipar na letovanje i svaki dan smo se čuli, a poslednji put je bilo 24. jula kad mi je oko pola 10 uveče rekao da je bolestan i da ima temperaturu, ali i da je nešto loše psihički. Do tada mi je govorio da je sve u redu i da se lepo provodi, ali se taj dan rasplakao - rekla je Jasmina.

Prema njenim rečima, ona ga je tada savetovala da sedne na avion i dođe za Srbiju, ali je on odlučio da ostane još.

- Posle toga mi se više nije javljao i već naredni dan kad sam ga zvala mu je telefon bio isključen. Nisu mu stizale ni poruke na mrežama, ništa - rekla je ona i dodala:

- Pošto mu ovo nije prvi put na Kipru znao je tog momka koji radi u jednom ugostiteljskom objektu kod kog je odlazio, a i on ga je poslednji put video 21. jula. Ja sam sa njim kontaktirala i obavestila ga da mi se Aleksandar ne javlja, te je on obavestio policiju.

Aleksandrov poznanik sa Kipra, kako je ispričala Jasmina, obišao je sve bolnice i nigde ga nije bilo.

- 25. jula ga je srela jedna devojka koja ga poznaje, pitala ga je gde ide, rekao je da ide da kupi nešto da jede, a poslednji put je u hostelu u kom je odseo viđen 26. jula oko pola 12 uveče i više se nije vratio. tamo su mu ostale stvari, samo nije bilo pasoša i telefona - rekla je Aleksandrova majka.

(Kurir)

BONUS VIDEO: PROSLAVA RATNE MORNARICE: Vladimir Putin prisustvovao glavnoj paradi u Sankt Peterburgu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Uz salsu i vino provereno nezaboravan provod na letovanju po Last Minute cenama u toku avgusta!