LETO VAS ZOVE - BUDITE U IDEALNOJ FORMI!

Promo

01. 08. 2024. u 10:00

DA li ste već razmišljali o osveženju životnog prostora u ovim letnjim mesecima?

ЛЕТО ВАС ЗОВЕ  - БУДИТЕ У ИДЕАЛНОЈ ФОРМИ!

Foto: Promo

Bilo da je reč o nekim manjim intervencijama, poput krečenja ili promene dekorativnih elemenata, ili onim većim, poput kupovine nekog komada nameštaja o kome dugo razmišljate ili možda čak o kompletnom renoviranju doma, Forma Ideale ima dobre vesti za vas.

Ukoliko želite da spojite lepo i korisno, onda su kupovine za vreme akcijskih sniženja pravo rešenje.  Aktuelna akcija BUDITE U IDEALNOJ FORMI, koja traje do 24. avgusta, nudi mogućnost kupovine više od 1200 artikala uz uštedu i preko 50%.

Akcijske cene, kao i tokom ranijih mesečnih akcija, važe kako za kupovinu u nekom od 43 salona Forma Ideale, koji se nalaze u 36 gradova u Srbiji (prodajnu mrežu pogledajte OVDE) tako i za kupovinu online, u Forma Ideale Internet prodavnici, na sajtu www.formaideale.rs.

Svi vlasnici Forma Ideale Loyalty kartica, mogu kupovati po još 5% nižim cenama. Pravo na dodatnu loyalty uštedu mogu ostvariti svi kupci koji su realizovali jednu ili više kupovina (jednokratno ili zbirno) u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale u vrednosti većoj od 10.000 dinara. Loyalty popust možete koristiti već tokom prve, a zatim i prilikom svake naredne kupovine. Upravo zbog toga Forma Ideale formirala je i Loyalty cenu, prikazanu tokom aktuelnih akcija sa dodatno uračunatih 5%. U nastavku predstavljamo izbor artikala upravo sa naglaskom na loyalty cene.

Ukoliko želite da promenite izgled dnevnog boravka, a potreban vam je komad tapaciranog nameštaja, predlog za idealnu kupovinu je prostrana, praktična i atraktivna ugaona garnitura GALAXY, dostupna u 3 dezena, a čija je loyalty cena tokom aktuelne akcije 46.990 dinara. Ukoliko biste radije birali trosed ili ležaj, predlog je moderan ležaj LINA dostupan u dva dezena, takođe sa oznakom najbolje cene u mesečnoj akciji, a čija je loyalty cena trenutno 27.990 dinara.

Pri izboru regala za vaš dnevni boravak, razmislite o elegantnom i atraktivnom modelu regala PRATO, koji je izuzetno praktičan, a tokom aktuelne akcije dostupan je po ceni sniženoj za čak 52% i koja za kupce sa loyalty karticom izosi 22.990 dinara.

Opremanje kuhinje i trpezarijskog prostora može biti veliki izazov ukoliko imamo ograničen budžet. Tokom ove mesečne akcije Forma Ideale omogućava da promenite kompletnu kuhinju, jer je kuhinja DALILA 200 (200 cm širine), dostupna za samo 29.990 dinara. Uz nju će se odlično uklopiti i trpezarijski sto ITAKA 135x80, koji je odličan izbor ukoliko imate manje trpezarijskog prostora, po izuzetno povoljnoj loyalty ceni od 6.990 dinara.

Tokom trajanja aktuelne akcije u Forma Ideale salonima i Internet prodavnici, možete veoma povoljno urediti i svoju spavaću sobu. Jedan od odličnih izbora bi bio francuski ležaj MAESTRO SUN, sa dušekom i kutijom za odlaganje posteljine, dostupan u čak 3 atraktivna dezena, a čija loyalty cena iznosi 43.990 dinara. Uz njega bi se sjajno uklopio prostrani i praktični garderober NAVARA 2K 245 OG, čija je loyalty cena samo 39.990 dinara, do kraja trajanja akcije 24. avgusta.

Ukoliko želite da baš ovog leta renovirate neki od ambijenata vašeg doma, bilo da je reč o dnevnoj, spavaćoj, dečijoj sobi, predsoblju, ili kompletnom životnom prostoru, rešenja možete potražiti u NOVOM asortimanu Forma Ideale. Visoka funkcionalnost i idealan odnos cene i kvaliteta, imperativ su kada se kreiraju novi komadi nameštaja u Forma Ideale.

Kupovina u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale dodatno je olakšana mogućim plaćanjem na odloženo, pa se dobro raspitajte o svim povoljnostima i uslovima kupovine.

Pratite sajt www.formaideale.rs i ne propustite ostala iznenađenja koja vas očekuju u narednom periodu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SATANISTIČKI SMEĆARI! Nemanja Majdov posle eliminacije sa Olimpijskih igara osuo drvlje i kamenje na sudije: Neću da vam se klanjam!