Otkrivamo zvanično najlepše plaže u Evropi za 2024. sa sjajnim provodom po last minute cenama

Promo

05. 08. 2024. u 10:56

KIPAR se ove godine izdvojio kao jedna od omiljenih letnjih destinacija naših turista.

Откривамо званично најлепше плаже у Европи за 2024. са сјајним проводом по last minute ценама

Foto: Promo

Toplo i sunčano vreme u kombinaciji sa veoma kvalitetnim hotelima,

vrhunskim šoping iskustvom, gastronomskim užitkom na najvišem nivou, kao i sjajnim noćnim životom svrstava Kipar u turističke destinacije koje morate posetiti.

Definitivno nova omiljena letnja destinacija naših turista svakako jeste rajsko ostrvo Kipar. Osetite čari Mediterana, fantastičnih plaža, veoma kvalitetnih hotela, izuzetne gastronomske ponude, kao i nezaboravnog noćnog provoda.

Kompletna ponuda je od sada dostupna i na jedan klik linktr.ee/wayout.trave

Izdvajamo iz ponude najtraženije hotele za leto 2024:

Christofinia Nissi Beach 4*

Hotel je smešten u Aja Napi, u Nisi aveniji, na samo 200 m udaljenosti od najpoznatije Nisi plaže.

Dobro je pozicioniran, tako da sa ove lokacije možete posetiti i nekoliko obližnjih plaža, kao što su Landa plaža koja je udaljena 5 minuta hoda ili Makronisos plaža koja je udaljena 15 minuta hoda, a do nje možete doći i gradskim prevozom koji saobraća na svakih 15 minuta tokom celog dana i večeri. Najbliža autobuska stanica je ispred Adams hotela na samo 300 m od Kristofinije.

Centar Aja Nape je udaljen 5 km od hotela, do kojeg takođe možete doći gradskim prevozom.

WaterWorld vodeni park je udaljen 2 autobuske stanice od hotela. Sve sobe hotela su prostrane. Opremljene su bračnim ležajima ili sa dva odvojena ležaja, garderoberom, radnim stolom, stolovima i stolicama u okviru sobe,

balkonom sa prostorom za sedenje, lampama za čitanje, besplatnim internetom i ketlerom za pripremanje čaja i kafe, kao i frižiderom.

Kupatilo je opremljeno peškirima, papučama, fenom za kosu, kadom i toaletnim priborom.
Sobe mogu imati pogled na more, baštu ili bazen.

Glavni obroci se služe u hotelskom restoranu na bazi švedskog stola. U ponudi su jela internacionalne kuhinje, mediteranske kuhinje, kao i tematske večere. Pored glavnog restorana dostupan je i hotelski bar u kome se služe razne vrste pića.

Hotel Margadina 4*lux

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra grada. Do glavnog šetališta u Aja Napi i centra svih dešavanja potrebno vam je samo 10 minuta šetnje.

Najbliža plaža je Pantacu plaža do koje vas deli samo 5 minuta šetnje.Takođe, u blizini je i Limanaki plaža koju takođe možete posetiti.

Hotel u svojoj ponudi ima otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su dostupni gostima bez doplate. Takođe postoji i

zatvoreni bazen koji je aktuelan tokom zimskih meseci.

Takođe, hotel nudi zatvoreni i otvoreni džakuzi u kojima se gosti mogu opustiti.

Hotel Vassos Nissi palge  4*

Hotel se nalazi u Aja Napi na najpoznatijoj plaži na Kipru - Nisi plaži.

Pored Nisi plaže možete obići i okolne plaže kao što su Landa, od koje vas deli samo 5 minuta hoda, i Makronisos plažu od koje vas deli 15 minuta

hoda, a možete iskoristiti i gradski prevoz koji saobraća tokom celog dana i večeri na svakih 15 minuta. Autobuska stanica je u neposrednoj blizini hotela. Od centra grada je udaljen 5 km, do kojeg takođe možete doći koristeći gradski prevoz.

Hotel Grecian Sands 4*

Hotel Grecian Sands se nalazi u neposrednoj blizini centra Aja Nape.

Od poznate plaže Gliki Nero udaljen je samo 2 minuta hoda.

Hotel poseduje zatvorene i otvorene bazene, spa centar i teniski teren sa osvetljenjem.

Sve sobe su klimatizovane i krasi ih moderan dekor u zemljanim bojama. Svaka soba sadrži TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i aparat za kafu. Kupatilo je opremljeno peškirima, fenom za kosu i toaletnim priborom.

Najnovije ►Last Minute!

Planirate da vidite Barselonu i Gaudijevu arhitekturu? Spremili smo za vas Last Minute ponudu za 8, 12, 14, 15. i 18, 19, 21, 22, 26, 28, 28. i 29. avgust, Kosta Brava i Kosta Dorada. Ponuda važi za rezervacije do 5. 8. Za više informacija i cene kliknite na sliku.

Ne propustite našu sjajnu ponudu za Hurgadu – po Last Minute cenama za polaske 20, 21, 23, 24, 25, 27, 28, 30. i 31. avgusta koje važe do 5. 8.

Hotel Nestor 4*lux

Hotel Nestor nalazi se u neposrednoj blizini centra grada. Od glavnog šetališta Aja Nape deli vas samo nekoliko minuta hoda.

Takođe, šetnjom možete posetiti veliki luna-park, kao i luku Aja Napa.

Najbliža plaža se nalazi na samo 10 minuta hoda, a to je Limanaki plaža, a u neposrednoj blizini su Mandi plaža i Pantaku plaža. Hotel ima ukupno 206 soba. Sobe su komforne, dizajnirane u svetlim bojama.

Svaka soba ima bračni ležaj ili dva odvojena ležaja, telefonsku liniju, TV, mini-frižider, sef, vaj-faj, aparat za pripremu čaja i kafe.

Atlantica Panthea Resort 4*lux

Tradicionalno uređeno, ovo atraktivno turističko naselje nalazi se na odličnoj lokaciji u letovalištu Aja Napa i ima pogled na prelepu plažu i Sredozemno more.

Panthea Holiday Village nudi obilje sadržaja za celu porodicu. Igrajte tenis, održavajte svoj fitnes režim u teretani ili se prepustite umirujućoj masaži. Sa zatvorenim i otvorenim bazenom, možete uživati u vodi bez obzira na vremenske prilike.

Cela porodica može da se okupi na obroku u bilo koje doba dana zahvaljujući dugom radnom vremenu restorana.

Iliada Beach hotel 4*

Hotel Iliada Beach je smešten odmah pored peščane plaže u centru Protarasa.

Sve sobe u hotelu Iliada Beach imaju namešten balkon, TV sa satelitskim kanalima, mini-frižider, aparat za pripremu čaja/kafe i sef. Svaka smeštajna

jedinica sadrži sopstveno kupatilo sa tušem ili kadom i fenom za kosu. Iz pojedinih soba se pruža direktan ili delimičan pogled na Sredozemno more.

Glavni hotelski restoran nudi obroke na bazi švedskog stola.

U restoranu se pripremaju posebni obroci za decu, a obezbeđene su i hranilice za decu.

Najnovije ►Last Minute!

Za HIT destinaciju ovog leta Marsa Matrouh&North Coast ne propustite vikend akciju za polazak 21. avgusta sa popustom i do 360 evra. Popust važi do 6. avgusta!

Ne propustite našu sjajnu ponudu za Tunis – ubedljivo najpristupačniju destinaciju za leto 2024. Iskoristite pogodnosti Last Minute za polaske 10, 14, 17. i 21. avgusta koja važi do 5. 8.

Svakodnevni polasci ka Dubaiju po Last Minute cenama za avgust su u ponudi. Proverite!

Atlantica Aeneas Resort 5*

Hotel se nalazi u Aja Napi u Nisi aveniji. Udaljen je samo 5 minuta hoda od najpoznatije plaže na Kip, a to je Nisi plaža.

Boraveći u ovom hotelu možete posetiti i druge znamenite plaže Aja Nape, kao što su Landa plaža od koje vas deli 15 minuta šetnje. Pored toga,

možete posetiti i plaže Makronisos i Dome, do kojih takođe možete prošetati jer se nalaze u neposrednoj blizini, a možete koristiti i gradski prevoz koji saobraća tokom celog dana na svakih 15 minuta.

Sve sobe su opremljene klima-uređajem, ketlerom za pravljenje čaja i kafe, mini-barom, terasom, sefom, besplatan internet. Kupatilo je opremljeno tuš-kabinom ili kadom, fenom za kosu, peškirima i toaletnim priborom.

Hotel Nissi Blu beach resort 5*

Nalazi se u Aja Napi na samoj Nisi plaži, najpoznatijoj plaži na Kipru. Pored Nisi plaže možete posetiti i neke druge okolne plaže, kao što su Landa plaža koja je udaljena oko 5 minuta hoda ili Makronisos plaža koja je udaljena

 15 minuta hoda, a možete koristiti i gradski prevoz koji saobraća tokom celog dana i večeri na svakih 15 minuta.

Centar grada udaljen je 5 km od hotela, do kojeg takođe možete doći koristeći gradski prevoz.

WaterWorld park udaljen je samo nekoliko autobuskih stanica od hotela u blizini Makronisos plaže.

Adams Beach Hotel 5*

Hotel se nalazi u Aja Napi na samoj Nisi plaži koja je udaljena svega 2 minuta hoda.

Hotel Adams ima svoj deo plaže na kojima su besplatne ležaljke i suncobrani za goste hotela. U hotelu možete dobiti i peškire za plažu.

Pored ove dve plaže možete obići i okolne plaže, kao što su Landa plaža koja je udaljena svega 5 minuta hoda od hotela, kao i Makronisos plaža koja je udaljena 15 minuta hoda od hotela ili do nje možete doći gradskim prevozom koji saobraća na svakih 15 minuta tokom celog dana i večeri.

Autobuska stanica se nalazi u neposrednoj blizini Nisi plaže.

Takođe, gradskim prevozom možete doći i do centra grada koji je udaljen 5 km od hotela.

Hotel je idealan za porodice sa decom.

Sobe su luksuzno opremljene. Svaka soba sadrži bračni ležaj ili dva odvojena ležaja, sofu, klima-uređaj, telefonsku liniju, SAT TV, sef, aparat za pravljenje kafe i čaja, mini-bar, besplatan internet, dasku i peglu za veš, espreso aparat.

Kao organizator putovanja sa najvećim brojem putnika za Egipat, Kipar, UAE i ostale destinacije, što smo postigli zahvaljujući Vašoj neizmernoj podršci, nudimo Vam najbolju uslugu uz pristupačne cene (ako nađete jeftinije, čak i na internet portalima, vraćamo Vam razliku).

Potrudili smo se da unapredimo uslugu i nudimo Vam opciju rezervacije bez dolaska u agenciju, samo popunite formu za onlajn rezervaciju na našem sajtu (kao na slici ispod). Unesite destinaciju, hotel, željeni period putovanja i Vaše podatke i naš agent prodaje će sa Vama kontaktirati putem telefona i odgovoriti na sva Vaša pitanja i nedoumice.

Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti mejlom na office@wayout.co.rs ili pozivom na broj: +38111/41-44-284, +38111/41-44-286, +38111/41-44-294, +38111/41-44-295.

VAŠ ODMOR JE NAŠA BRIGA!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OD OVOGA SE STREPELO: Novak Đoković objasnio da li je završio karijeru osvajanjem olimpijskog zlata