JOŠ JEDNO NEUGODNO ISKUSTVO SRPSKIH TURISTA: "Zamalo da nam uzmu 'greškom' 10 evra..."

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

09. 08. 2024. u 00:17

TURISTI iz Srbije požalili su se na neke grčke ugostitelje koji navodno ne daju fiskalne račune, a kada su ih tražili videli su da su konobari kucali i ono što zapravo nisu poručili.

ЈОШ ЈЕДНО НЕУГОДНО ИСКУСТВО СРПСКИХ ТУРИСТА: Замало да нам узму грешком 10 евра...

Foto: Nenad Živanović

Na Instagram stranici nikana.gr pojavila se objava u kojoj su se turisti požalili na ugostitelje u Grčkoj.

- Mi smo već par dana u Sartiju. Po restoranima obavezno uz bilo koju konzumaciju, da li je piće ili hrana, tražiti fiskalni račun. Ali i kada dobijemo fiskalni račun, oni kucaju i što nismo poručili. U piceriji zamalo da nam uzmu "greškom" 10 evra, a u nekoj taverni pet evra - navodi se u objavi i dodaje:

- Svaki račun se mora razjasniti. Neki par što je bio do nas isto imali problem. I neverovatno mi da u piceriji naplaćuju kečap dva evra. Kucali su nam tri gazirana soka iako je samo jedna bila poručena. Hleb i vodu koju nismo tražili uredno su naplatili, ali ajde... Jedva smo izvukli pet evra od konobara. Na kraju smo zvali vlasnika i onda nam je bilo vraćeno. Nije stvar ni u 2,3 ili pet evra, već u obmani i time što nas prave ludima.

(Kurir)

BONUS VIDEO: AUSTRALIJSKA VOJNA VEŽBA: Preko 140 aviona učestvuje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo šta je Svetislav Pešić otkrio o orlovima posle meča Srbija - SAD u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu!