Polasci u jutarnjim časovima ka egipatskim Maldivima -VIKEND AKCIJA do 12. avgusta – popust do 550 eur!

Promo

11. 08. 2024. u 17:00

OVOG leta otkrivamo Vam nijansu mora i peska koju jos uvek nigde niste videli !

Поласци у јутарњим часовима ка египатским Малдивима -ВИКЕНД АКЦИЈА до 12. августа – попуст до 550 еур!

Foto Promo

Želite odmor kiji će ispuniti vaša visoka očekivanja? Imamo rešenje za vas!

Foto Promo

Zamislite mesto gde se istorija susreće sa beskrajnom lepotom prirode, gde pustinjski pejzaži oživljavaju avanturistički duh, a kristalno čisto more poziva na potpuno opuštanje…

Ponavljamo, ne zove se Almaza Bay – pravo ime ovog raja je Marsa Matrouh!

Foto Promo

Dobrodošli u Marsa Matrouh - oazu na egipatskom Mediteranu - koja je veoma popularna među turistima iz Italije, Češke, Slovačke, Nemačke… Zadovoljstvo nam je da smo konačno, u saradnji sa Air Serbiom, uspeli da organizujemo dva direktna leta do ove najlepše plaže na čitavom Mediteranu. 

Foto Promo

Kompletna ponuda je od sada dostupna i na jedan klik

U Marsa Matrouh izabrali smo ubedljivo najprijatniji i najkvalitetniji smeštaj za vaš odmor u trajanju od 12 ili 8, dana u našoj organizaciji:

Borg El Arab Beach resort 4*lux

Izdvajamo iz ponude sa naše nove destinacije Marsa Matrouh!

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Foto Promo

Borg El Arab Beach Resort se nalazi na 45 minuta vožnje od Aleksandrije. Ovo odmaralište sa 4 zvezdica na plaži na Sredozemnom moru ima veliku baštensku terasu sa bazenom. Takođe ima wellness centar sa punom uslugom.

Foto Promo

Cleopatra Luxury Resort 5*lux

Izdvajamo iz ponude sa naše nove destinacije Marsa Matrouh! Odmah pored poznatog Almaza Baya!

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Foto Promo

Cleopatra Luxury Resort, koji se nalazi u Marsa Matrouh, na 5 minuta hoda od znamenitosti Plaža Al Awam, nudi smeštaj sa bazenom na otvorenom, besplatnim privatnim parkingom, fitnes centrom i vrtom. Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Ovaj hotel svojim gostima nudi besplatne ležaljke, suncobrane i peškire.

Foto Promo

NAJNOVIJE ►Last Minute!

Ne propustite našu sjajnu ponudu za Tunis – ubedljivo najpristupačniju destinaciju za leto 2024. iskoristite pogodnosti last minute za polaske,17.21.24.28.31 Avgusta koja važi do 13.08.

Foto Promo

Svakodnevni polasci ka Dubaiju po last minute cenama za avgust su u ponudi. Proverite!

Foto Promo

Ne propustite našu sjajnu ponudu za Hurgadu – po Last minute cenama za polaske 24.25.27. i 31. avgusta koje važe do 13.08.

Foto Promo

Planirate da vidite Barselonu i Gaudijevu arhitekturu? Spremili smo za vas last minute ponudu za 19.21.22.26.28.28.29. avgusta, Kosta Brava i Kosta Dorada. Ponuda važi za rezervacije do 12.08. Za više informacija i cene kliknite na sliku.

Foto Promo

Za najtraženije ostrvo ovog leta - Kipar, iskoristite pogodnosti last minute ponude za polaske14.15.16.17.18.21.23. i 30. avgusta koje važe do 12.08 za više od 60 hotela na 7, 9 ili 10 noćenja.

Foto Promo

Foto Promo

Rixos Premium Alamein 5*lux

Ovo nije hotel - ovo je destinacija! Ekskluzivno u Wayout-u! Dvoje dece do 12 godina GRATIS SMEŠTAJ!

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Foto Promo

Rixos Premium Alamein smešten je na obali Mediterana, sa pogledom na kristalno čisto more. Ovaj neboder napravljen je za sve one koji žele da se prepuste sjaju El-Alameina.

Foto Promo

Rixos Premium Alamein je osnova za raskošna putovanja tokom cele godine.

Svaka smeštajna jedinica je oaza za opuštanje koja nudi ultra-elitne pogodnosti i ima sve užitke raja.

Foto Promo

Kao organizator putovanja sa najvećim brojem putnika za Egipat, Kipar, UAE i ostale destinacije, što smo postigli zahvaljujući Vašoj neizmernoj podršci, nudimo Vam najbolju uslugu uz pristupačne cene (ako nađete jeftinije čak i na internet portalima vraćamo Vam razliku)

Potrudili smo se da unapredimo uslugu i nudimo Vam opciju rezervacije bez dolaska u agenciju, samo popunite formu za online rezerevaciju na našem sajtu (kao na slici ispod). Unesite destinaciju, hotel, željeni period putovanja i Vaše podatke i naš agent prodaje će Vas kontaktirati putem telefona i odgovoriti na sva Vaša pitanja i nedoumice.

Foto Promo

Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti mejlom na office@wayout.co.rs ili pozivom na broj: +381.11.41.44.284, +381.11.41.44.286, +381.11.41.44.294, +381.11.41.44.295.

VAŠ ODMOR JE NAŠA BRIGA!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE KARIJEV SIN? Osvajao medalje sa reprezentacijom Nemačke, oženio lepoticu (FOTO)