SAVET AMSS ZA VOZAČE: Na put najbolje krenuti rano ujutru ili kasnije popodne

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

11. 08. 2024. u 19:17

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod najavljuje još jedan toplotni talas, sa temperaturom iznad 35 stepeni, pa iz AMSS savetuju vozačima da putovanja planiraju u jutarnjim i popodnevnim satima.

САВЕТ АМСС ЗА ВОЗАЧЕ: На пут најбоље кренути рано ујутру или касније поподне

Foto: AMSS kamere/ Printskrin

-Ukoliko na put ipak krenete tokom najtoplijeg dela dana, češće se odmarajte, predlažu iz AMSS.

Vikendom su zadržavanja na graničnim prelazima duža, a na najfrekventnijim prelazima i višesatna. Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije dobijenim danas u 17.30 sati na putničkim terminalima zadržavanja su od 30 minuta do dva sata, a na teretnim se čeka samo na izlazu iz zemlje - na Kelebiji 60 minuta i na Horgošu 90 minuta

Putnička vozila na graničnom prelazu Gradina, na ulazu stoje 60 minuta, na izlazu na Horgošu 2 120 minuta, na izlazu graničnog prelaza Đala 60 minuta, a na Sremskoj Rači na 40 minuta. Na graničnom prelazu Gostun na izlazu zadržavanje je30 minuta, na ulazu 40 minuta, na Jabuci na ulazu vozila stoje 30 minuta, na Preševu na izlazu 30 minutana ulazu 35 minuta.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - RUSKA SEVERNA FLOTA: Pogledajte vežbe protivpodmorničkog ratovanja u Barencovom moru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI ŠOU NA PODIJUMU! Košarkaši Srbije se baš načekali na bronzu na Olimpijskim igrama, a onda proslavili u svom stilu! (FOTO)