SRPSKI TURISTA OGLASOM NASMEJAO SVE: Izgubio zub na plaži u Grčkoj, nudi bogatu nagradu, razlog neverovatan (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

18. 08. 2024. u 10:45

JEDAN srpski turista nasmejao je i iznenadio sve koji su juče pročitali njegov oglas. Naime, on je na Fejsbuku objavio da traži zub koji mu je ispao u Nei Poriju. Ipak, objasnio je da to nije bilo kakav zub, već predmet za koji je emotivno vezan.

СРПСКИ ТУРИСТА ОГЛАСОМ НАСМЕЈАО СВЕ: Изгубио зуб на плажи у Грчкој, нуди богату награду, разлог невероватан (ФОТО)

Foto: Nenad Živanović

Kako je pojasnio ovaj Srbin u popularnoj grupi "Grčka info", juče u toku ranog popodneva izgubio je zub na plaži. Iako je i sam svestan da je njegov oglas mnoge nasmejao, on navodi da njemu do smeha nije, i to ne samo iz očiglednih razloga.

- E sad, o zubu, u pitanju je desni gornji očnjak. I nije to bilo kakav zub, u pitanju je zlatan zub. Ugrađen je pre sedam godina i baš sam vezan za njega. Mislim, bio sam vezan fizički do danas ali sam inače prilično emotivno vezan za njega - počinje ovaj turista.

Pojašnjava da je zub izgubio u blizini spasilačkog mesta i do detalja opisuje u kom delu plaže.

Foto: Grčka info / screenshot

 

- Tačnije, odmah pored one velike porodice iz Rumunije gde baka ostaje da čuva stvari pod suncobranom dok se ostali kupaju. I puši lulu. Baka Popaj, mnogo je simpatična Dakle, zub mi je ispao tokom užine na plaži ili eventualno kada sam ušao u vodu sa kuvanim kukuruzom - pojašnjava on do detalja.

Kaže da će sigurno mnogi pomisliti da je zub progutao, ali priznaje da tu informaciju trenutno nema.

Pronalazaču nagrada

- Ukoliko neko pronađe zub zamolio bih ga da me kontaktira, nalazaču sledi nagrada a meni će vratiti osmeh na lice - zaključuje on.

Autor objave bio je u pravu. Za kratko vreme prikupio stotine komentara, uglavnom šaljivog karaktera.

"metal detektor", "Ko god ga pronašao to mu je poklon, jer poklonu se u zube ne gleda...", "Ovaj slučaj gubljenja je pobednik među svim ostalima", "Oprosti Boze,a gde vam je Burma?!", "Treba otvoriti TEZGU izgubljenih stvari, muževa i šta još ne....", glasili su samo neki od komentara.

(Blic)

BONUS VIDEO: MAGIČNA ETNA - Pogledajte spektakularnu erupciju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA! Novak Đoković grmi, nikada nije bio ovakav: Ovo je neverovatno! Apsurd!