NAPRAVLJENA PLJESKAVICA OD 86,4 KILOGRAMA ROŠTILJ MESA: Novi rekord nad rekordima leskovačkih majstora roštilja
29. 08. 2024. u 23:03
Od večeras leskovačka „Roštiljijada“ može da se pohvali novim rekordom u pripremi najveće pljeskavice na svetu. Ona je napravljena od 86,4 kilograma roštilj mesa i za 6,4 kilograma je teža od prošlogodišnje.
Povezane vesti
NAPRAVLJENA PLJESKAVICA OD 90 KILOGRAMA MESA: Ista ekipa leskovačkih majstora roštilja postavila novi rekord
Na leskovačkoj „Roštiljijadi“ večeras je ponovo oboren rekord u pripremi najveće pljeskavice na svetu. Ona je napravljena od 90 kilograma roštilj mesa i za 3,6 kilograma je teža od prošlogodišnje.
28. 08. 2025. u 21:33
Najnovije iz rubrike
ŠOKANTNA PROGNOZA IVANA RISTIĆA! Do kraja meseca na svaka 4 dana zahlađenje, ovo su tačni datumi
POSLE prolećnih 20 stepeni u Srbiji će ove sedmice pasti sneg, Ristić kaže da će zahlađenje dolaziti na svaka četiri dana
20. 11. 2025. u 09:14
ZEMLJOTRES U SRBIJI: Evo gde je bio epicentar
TOKOM noći zabeležen je slabiji zemljotres kod Kučeva, javio je Republički seizmološki zavod Srbije.
20. 11. 2025. u 07:56
SUTRA JE CRVENO SLOVO, SLAVIMO ARANĐELOVDAN: Sveti Arhangel Mihailo prvi je stupio u borbu sa zlim duhom
PRAVOSLAVNI vernici u četvrtak 21. novembra slave Sabor svetog Arhangela Mihaila, u narodu poznatog kao Aranđelovdan. Prema crkvenom predanju, Sveti Arhangel Mihailo prvi je stupio u borbu sa zlim duhom i to ime po tumačenju označava onog koji je kao Bog. Na grčkom jeziku reč "arhi" znači glavni, prvi, a "angelos" vesnik, anđeo. Arhangel Mihailo je na ikoni predstavljen kao borac, sa mačem ili kopljem u ruci.
20. 11. 2025. u 07:41
HITAN APEL "PUTEVA SRBIJE" Vozači, bez ovoga ne krećite na put
POSTOJI mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.
20. 11. 2025. u 07:39
DANAS OBELEŽAVAMO DVA VAŽNA PRAZNIKA: Važno je izgovoriti ove reči
VERNICI Srpske pravoslavne crkve danas obeležavaju dva važna praznika.
20. 11. 2025. u 07:17
Komentari (0)