POČEO RAD NA ZAKONU O JAVNIM MEDIJSKIM SERVISIMA: Startovala Radna grupa, rok za kraj posla do novembra

V.C.S.

18. 09. 2024. u 16:38

POČELA je izrada radne verzije Nacrta zakona o javnim medijskim servisima, a prvi sastanak Radne grupe održan je danas u Beogradu.

ПОЧЕО РАД НА ЗАКОНУ О ЈАВНИМ МЕДИЈСКИМ СЕРВИСИМА: Стартовала Радна група, рок за крај посла до новембра

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija

Očekuje se da Radna grupa završi radnu verziju i obrazloženje i dostavi ih Ministarstvu informisanja i telekomunikacija najkasnije do početka novembra, posle čega će Ministarstvo uputiti tekst Nacrta na javnu raspravu.

Zajedno sa Radnom grupom na izradi Nacrta zakona radiće i domaći i strani stručnjaci u oblasti javnog informisanja.

Današnjem sastanku su prisustvovali članovi Radne grupe: ministar informisanja i telekomunikacija Dejan Ristić, državni sekretar za informisanje Miloš Garić, predstavnik Sektora za informisanje MIT Dejan Stojanović, Marijana Gojković (RTS), Sanja Jašarević Kužić (RTV), prof. dr Rade Veljanovski (samostalni stručnjak), Gordana Konstaninović (UNS), Sanja Kljajić (NUNS), Dragan Traparić (DNV), dr Saša Mirković (ANEM), gđa Emilija Marić (ComNet), Siniša Otašević (SINOS), Dane Markovski (Nezavisnost), dok su iz opravdanih razloga odsustvovali Ferenc Berček (RAB Srbija) i Veljko Milić (NDNV), objavilo je Ministarstvo informisanja i telekomunikacija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio