PLAĆENA PRAKSA ZA STUDENTE: Prijave do 15. oktobra, najviše mesta za akademce sa Građevinskog i Saobraćajnog

B.B.

06. 10. 2024. u 19:12

STUDENTI završne godine osnovnih i master studija sa 12 fakuleteta Univerziteta u Beogradu, mogu se do 15. oktobra prijaviti za obavljanje stručne prakse u sektorima, odeljenjima, preduzećima i ustanovama u nadležnosti Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

ПЛАЋЕНА ПРАКСА ЗА СТУДЕНТЕ: Пријаве до 15. октобра,  највише места за академце са Грађевинског и Саобраћајног

foto: Univerzitet u Beogradu

Najviše mesta otvoreno je za studente Građevinskog i Saobraćajnog fakulteta. Praksa će trajati dva meseca - od 1. novembra do 31. decembra 2024. godine, a kandidati koji budu pozvani će imati obezbeđenu novčanu nadoknadu i neposredno određenog mentora iz reda zaposlenih. Prijavljivanje studenata je na portalu Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu. Uz prijavu potrebno je dostaviti skeniranu potvrdu o studiranju.

Program prakse realizuje se na osnovu Protokola o saradnji potpisanog između Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Univerziteta u Beogradu u oblasti organizovanja i realizovanja stručne prakse. Jedan od ciljeva saradnje je da što veći broj studenata Univerziteta u Beogradu stekne praktična znanja i veštine i relevantno radno iskustvo tokom studija u cilju unapređenja akademskog znanja.

Prvo radno iskustvo akademci mogu steći, osim u ministarstvu, i u Er Srbiji, Infrastruktura železnice Srbije, Direkciji za vodne puteve, Kontroli letenja Srbije i Crne Gore, SMATSA, Koridori Srbije, Institutu za puteve, Direkciji za železnice, Saobraćajnom institutu CIP, Srbija "Kargo"i Direktoratu civilnog vazduhoplovstva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)