PREMINUO IVAN MILOJEVIĆ (45): Mladi medicinski tehničar izgubio bitku sa virusom korona

Novosti online

24. 03. 2021. u 13:27

MEDICINSKI tehničar u Specijalnoj bolnici za nespecifične plućne bolesti "Sokobanja" Ivan Milojević preminuo je juče u 45 godini od posledica korona virusa.

ПРЕМИНУО ИВАН МИЛОЈЕВИЋ (45): Млади медицински техничар изгубио битку са вирусом корона

Foto: Privatna arhiva

Milojević je prema rečima glavnog medicinskog tehničara te zdravstvene ustanove Martina Ranđelovića u Specijalnoj bolnici za nespecifične plućne bolesti "Sokobanja" radio 12 godina.

Njegov kolega, lekar iz crvene zone glavni medicinski tehničar Martin Ranđelović kaže da je Milojević bio i radnik i čovek za primer, koji je uložio ogroman napor u lečenje obolelih, ali i u pomaganju svim kolegama koji su radili sa njim.

- Razboleo se pre oko nedelju dana. Bio je smešten u kovid bolnici ,,Radon'' u Nišku banju gde je i preminuo nakon sedam dana lečenja. Bio je kolega za pamćenje, dobar čovek, trudio se da pomogne svakom pacijentu, kao i kolegama za koje je uvek bio tu kao tehničar sa velikim iskustvom, da nas posavetuje i nasmeje tokom teških dana i puno posla dok smo bili u Kovid sistemu. Bio je svetao primer kolegijalnosti i prijateljstva, a pacijenti su ga voleli - kaže Ranđelović.

Medicinski tehničar Ivan Milojević iza sebe ostavio četiri deteta i suprugu.

Vest o smrti medicinskog tehničara potvrdila je i direktorka Specijalne bolnice za nespecifične plućne bolesti ,,Sokobanja'' dr Vesna Milanović, navodeći da su svi u kolektivu u šoku zbog gubitka kolege koji je ističe bio za primer te da je ovo veliki gubitak za celo zdarvstvo a za ustanovu posebno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

„NEPOBEDIVI” OSVAJAJU PANČIĆEV VRH: Invictus Challenge by Mozzart i ove godine na Kopaoniku