PREDSEDNICA Evropske komisije Ursula fon der Lajen i nemački kancelar Olaf Šolc zalažu se za „Maršalov plan“ za obnovu Ukrajine.

zora

24.10.2022. 14:26

Verovatno ce pokusati da iz mrtvih vrata silni narod koji je izginuo. Ursula nije poslala svoju decu da ginu a isto je i za svu belosvetsku bagru. Ginite vi a mi cemo da profitiramo od vase "VELIKE POBEDE".

Mija

24.10.2022. 17:18

Kao da je bilo teško shvatiti da su švabi i kauboji već bili vlasnici svega u toj Ukrajini što donosi i stvara novac. Ali da je samo to pa ni po problema ali oni su vlasnici svega što donosi novac, od Triglava pa do Ukrajine. Kauboji su sad konačno svima dali do znanja da su oni gospodari Evrope. Zato su i stvorili ponovo veliku švabiju preko koje kontroliraju jadnu "ujedinjenu" Evropu a švabi cjeli Balkan i bivši istočni blok i dijele plen ko pravi lupeži...!!!

Berlin

24.10.2022. 17:44

Scholz zovu ovde zlo sa nevinim izrazom lica! Mrze ga! Narod se diže polako.. nezadovoljni su.. Ukrajinci su im se smucli… Vesti vrte samo jedno te isto, protiv Rusije, a za yUkrajinu… Slobodno novinarstvo je nešto drugo! Sama Merkel je rekla da nisu smeli da se mešaju