"NAJBOLJI DANI TEK DOLAZE" Bajden tvrdi da je inflacija u SAD na najnižem nivou u poslednje dve godine

Tanjug

13. 06. 2023. u 22:21

AMERIČKI predsednik Džo Bajden izjavio je danas da izveštaj Ministarstva rada SAD pokazuje da je inflacija na najnižem nivou u poslednje dve godine, kao i da najbolji dani tek dolaze.

НАЈБОЉИ ДАНИ ТЕК ДОЛАЗЕ Бајден тврди да је инфлација у САД на најнижем нивоу у последње две године

Foto: Printskrin

- Današnji izveštaj pokazuje da je inflacija u padu 11 meseci i sada je najniža u poslednje dve godine, a kontinuirani napredak smanjuje troškove za porodice srednje klase - napisao je Bajden na Tviteru i dodao da su u protekloj godini porasle i zarade, imajući u vidu inflaciju.

- Optimista sam da su naši najbolji dani pred nama - dodao je Bajden.

Godišnja stopa inflacije u SAD je u maju pala na 4,0 odsto sa aprilskih 4,9 odsto, saopštilo je danas Ministarstvo rada SAD. Godišnja stopa bazne inflacije u SAD je u maju takođe pala, na 5,3 odsto sa aprilskih 5,5 odsto, što je najniže od novembra 2021. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)