Drive Cafe: Pauza tokom radnog dana nikada nije bila lepša

Promo

20. 09. 2023. u 15:35

DA li ste ranije mislili da vam jedno od mesta za predah i odmor od poslovnih obaveza mogu biti benzinske stanice?

Drive Cafe: Пауза током радног дана никада није била лепша

Foto: Promo

Sada je to realnost, posebno kada je reč o NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama koje nude široku ponudu kvalitetnih Drive Cafe proizvoda.

Bilo da vam je u blizini posla ili na putu do kuće, Drive Cafe asortiman nudi raznovrsnu i bogatu ponudu za sve ljubitelje kafe, te slatkih i slanih zalogaja. Takođe, nudi i rešenje za sve koji nemaju vremena da pripreme kvalitetne obroke u toku radne nedelje, jer su u ponudi raznovrsne salate i zdravi obroci.

Ponuda u Drive Cafe restoranima može da zadovolji sve ukuse i da u isto vreme pruži neophodnu energiju za nastavak poslovnih aktivnosti.  Između ostalog, u Drive Cafe-u vas očekuje i bogata ponuda hrskavog peciva, po originalnom francuskom receptu. Tu su slatki kroasani sa različitim nadevima: sa filom od čokolade i lešnika, kremom od vanile i punjenjem od maline. Pored toga, u ponudi su i kroasani sa šunkom ili ementaler sirom, kao i grčke pite i bureci.

Foto: Promo

Jedan od glavnih razloga za pauzu u Drive Cafe restoranima tokom napornog radnoga dana jeste i bogat izbor kvalitetne kafe koja se pravi po originalnoj italijanskoj recepturi. Espresso, cappuccino, caffè latte i mocha, dostupne su na više od 300 NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica u više različitih veličina, a ukoliko ste u žurbi i nemate vremena za predah, šoljicu vrhunske Drive Cafe kafe u punoj aromi i bogatog mirisa uvek možete poneti sa sobom. A  šta može da bude bolje od kombinacije vazdušastih i mirisnih peciva sa šoljicom prave italijanske kafe?

Pored ukusnog peciva i vrhunske italijanske kafe, Drive Cafe nudi i bogat izbor sendviča, krofni, ceđenih sokova, zdravih obroka u kojima može da se uživa na svakom putovanju. Napravite pauzu u velikom stilu, posetite najbliži Drive Cafe, i uživajte u prijatnom ambijentu i bogatoj ponudi koja će zadovoljiti svačiji ukus.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)