SVAKOM PO 10.000 DINARA OD DRŽAVE: Počela isplata nove ekonomske podrške srednjoškolcima

Novosti online

05. 12. 2023. u 16:59

DANAS, i u toku jučerašnjeg dana, su srednjoškolci u Beloj Palanci, Mionici, Sjenici, Svilajncu, Velikom Gradištu, Žagubici, Novom Bečeju i Žabalju dobili jednokratnu pomoć države od 10.000 dinara, objavio je ministar finansija Siniša Mali.

СВАКОМ ПО 10.000 ДИНАРА ОД ДРЖАВЕ: Почела исплата нове економске подршке средњошколцима

Foto: Depositphotos

- Naime, pomenute lokalne samouprave su prve koje su izvršile ovu isplatu, a očekujemo da najveći broj drugih lokalnih samouprava do kraja ove nedelje učenicima uplati novac. Ostatak lokalnih samouprava će novac isplatiti u toku sledeće nedelje. Sve lokalne samouprave imaju neophodna sredstva, s obzirom na to da im je država prethodno sa računa budžeta transferisala sav potreban novac. Ponosni smo na ovu meru, koja pokazuje da nastavljamo da vodimo računa o svakom građaninu Srbije - naveo ja Mali na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!