NOVINA U GORNJEM MILANOVCU: U centru grada punjač za električna vozila

V. ILIĆ

01. 02. 2024. u 13:05

U centru Gornjeg Milanovca preko puta turističke organizacije, pušten je u rad najnoviji punjač za električna vozila, predstavljajući značajan korak ka održivoj mobilnosti.

НОВИНА У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ: У центру града пуњач за електрична возила

FOTO: Privatna arhiva

Ovaj moderni punjač dostupan je svima, čime se pruža jednostavan i efikasan način punjenja, a pre svega svest o ekologiji i zagađenju životne sredine.

Osim praktičnosti, naglasak je stavljen na održivost, jer korišćenjem električnih vozila doprinosimo smanjenju emisije štetnih gasova i čuvanju okoline. Novi punjač u Gornjem Milanovcu postavlja standarde u promociji ekoloških alternativa u saobraćaju.

Pristup punjaču omogućava korisnicima brz i jednostavan pristup punjenju koji će u narednom periodu biti besplatan, kao vid podrške električnoj mobilnosti. Ovaj inicijalni korak, ističu u lokalnoj samoupravi, svedoči o posvećenosti zajednice ka održivom razvoju i težnji ka modernim, ekološki odgovornim rešenjima u saobraćaju.

Investitor celog projekta je opština Gornji Milanovac, koja će uskoro nabaviti električna vozila i time pokazati koliko brine o zagađenju vazduha ujedno dati primer kako se brine o ekologiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)