POTRES NA TRŽIŠTU KRIPTOVALUTA: Novi rekord bitkoina

Novosti online

11. 03. 2024. u 09:32

VODEĆE svetske kriptovalute porasle su u ponedeljak pošto je bitkoin (BTC) dostigao novi rekord svih vremena, premašivši 71.000 dolara.

ПОТРЕС НА ТРЖИШТУ КРИПТОВАЛУТА: Нови рекорд биткоина

Foto Ilustracija arhiva

U međuvremenu, itirijum (ETH) se ponovo bližio 4.000 dolara, što je nivo koji ga stavlja na približno 23 odsto od svog maksimuma svih vremena.

Rast stiže usred pozitivnog raspoloženja podstaknutog bitkoin ETF-ovima. Od danas, BTC je zabeležio nedeljni rast od 4 odsto i značajan porast od 245 odsto u odnosu na prethodnu godinu.

Nakon što je dostigao svoj unutardnevni maksimum, BTC je porastao za 2,85 odsto u 7.36 ujutro po centralnoevropskom vremenu, prodavši se za 71.000 dolara, dok je ETH porastao 2,74 odsto i istovremeno dostigao 3.987 dolara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo