MOMIROVIĆ: Kupovinom na akciji "Najbolja cena" ušteda za građane preko 20 hiljada dinara

Novosti online

02. 09. 2024. u 17:04

AKCIJOM "Najbolja cena" pružamo građanima mogućnost da za svoj novac dobiju više – bilo kroz kupovinu kvalitetnijih proizvoda, bilo kroz značajne uštede, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović nakon obilaska maloprodajnog objekta u Valjevu koji posluje u okviru Domaćeg trgovačkog lanca (DTL).

МОМИРОВИЋ: Куповином на акцији Најбоља цена уштеда за грађане преко 20 хиљада динара

Foto: Ministarstvo trgovine

- Mi vidimo da postoji stalna tendencija određenih medija da ovakve stvari, velike akcije, prebace na polje populizma, sa jednim jedinim ciljem da diskredituju sav napor države da građanima omogući veće penzije, plate, i više novca u kućnom budžetu. Akcija „Najbolja cena“ nije samo obično sniženje – to je naš odgovor na izazove sa kojima se suočavaju naši građani. Ova akcija je konkretan dokaz da država radi u interesu svojih građana. Mi ne delimo prazna obećanja, mi delujemo. U vremenu kada su ljudi suočeni s inflacijom i povećanim troškovima, „Najbolja cena“ predstavlja našu odlučnost da zaštitimo standard naših građana. Naša odgovornost je prema narodu, a ne prema gospodarima virtuelne stvarnosti koji bi radije videli propast nego napredak srpske države“, rekao je ministar Momirović.

Ministar Momirović je takođe naveo i da će tokom trajanja akcije građani moći da kupe, između ostalog, i omekšivač za veš  od 1,1 l. koji će u proseku biti 55 odsto jeftiniji, deterdžent za posuđe od 750 ml po 50  odsto nižoj ceni, pelene za bebe jeftinije za 36 odsto, pileće grudi po kilogramu jeftinije za 25 odsto, jogurt 1l po ceni nižoj za 38 odsto, kao i jaja po ceni nižoj za 43 odsto.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ NE VERUJE ŠTA GA JE SNAŠLO Završni masters visi o koncu?!