OVO POVRĆE BEOGRAĐANI NAJVIŠE KUPUJU: Detaljan izveštaj sa Veletržnice
NA Veletržnici Beograd prošle nedelje najviše se prodavao paradajz, a zatim dinja, lubenica, krastavac, kupus, krompir i tikvica.

Foto: Veletržnica Beograd
U odnosu na prethodni period bogatija je ponuda dinje za 60 odsto, paradajza za 30 odsto i paprike 45 odsto, a raste i promet šargarepe i kukuruza, saopštila je Veletržnica.
Od voća na Veletržnici su aktuelne šljive i breskve, a u ponudi su i kajsije, kupine, borovnice i maline.
*Uzmi 20% bonusa za LIVE!
Aktiviraj bonus uz odigrani tiket od 4+ para, uplatom od 1.000RSD i kvotom od 5.00 ili više!*

Lubenica se može naći po ceni od 25 do 35 dinara po kilogramu, dok se cena dinje kreće od 30 do 40 dinara po kilogramu.
Cena tikvica je od 40 do 60 dinara, a paradajza od 50 do 120 dinara po kilogramu.
*Uzmi 20% bonusa za LIVE!
Aktiviraj bonus uz odigrani tiket od 4+ para, uplatom od 1.000RSD i kvotom od 5.00 ili više!*
(Tanjug)
BONUS VIDEO: ULOŽITE PAMETNO NOVAC IZ SLAMARICE : Investirajte u samo jedan kvadrat
Preporučujemo

PRVA DUGOROČNA PROGNOZA STRUČNjAKA: Evo kada će pasti sneg u Srbiji i kakva zima čeka Evropu
PREMA prvim prognozama evropskih stručnjaka sa sajta Severe Weather Europe, zimu 2025/2026 obeležiće uticaj slabe faze La Ninje i verovatno slabiji polarni vrtlog. Ovo znači dinamičnije kretanje atmosferskog pritiska, što može omogućiti hladnije dane u Evropi, ali i u SAD i Kanadi.
13. 08. 2025. u 09:59

EVO KO JE TROSTRUKI UBICA IZ GNjILANA: Bio u društvu sa Kurtijem, Osmanijevom i Haradinajem
TRI osobe su ubijene, a nekoliko je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila danas u Gnjilanu, dok je osumnjičeni napadač u bekstvu, prenela je Koha. Bolnica u Gnjilanu saopštila je da je na licu mesta konstatovana jedna smrt, a da su dve osobe prebačene u Urgentni centar bez znakova života.
10. 08. 2025. u 18:11

Ovako izgleda kuća Milana Borjana koja je demolirana: Lopov odneo i snimač video nadzora (FOTO)
"HVALA policiji grada Beograda na brzoj reakciji i sjajnom odnosu prema poslu."
11. 08. 2025. u 09:52
Komentari (0)