Važno je da ste zajedno!

Važno je da ste zajedno!

Mesto koje je srce doma i centralno mesto okupljanja ukućana je trpezarija. Bilo da u njoj uživate u ukusnim obrocima sa porodicom ili završavate neke poslovne aktivnosti, ona okuplja porodicu, prijatelje i stvara divne trenutke za pamćenje.

01. 09. 2022. u 16:09

Sjajno antistres rešenje

Sjajno antistres rešenje

U modernom dizajnu enterijera biljke su saveznici čistog i zdravog doma, a njihova uloga nije samo da ulepšaju vaš životni prostor, već igraju važnu ulogu i u oslobađanju od stresa i stvaranju umirujuće atmosfere. Sobne biljke mogu oplemeniti prostor kao akcentni delovi ambijenta, ali i poboljšati kvalitet vazduha u zatvorenim prostorijama.

04. 08. 2022. u 13:04

Neodoljivo uživanje za dvoje

Neodoljivo uživanje za dvoje

TERASE i dvorišta predstavljaju dragocene elemente doma jer omogućavaju boravak na otvorenom. U letnjem periodu to je najlepše mesto za odmor posle napornog dana i savršen prostor za uživanje u ispijanju prve jutarnje kafe, obroku ili čitanju omiljene knjige.

27. 05. 2022. u 13:42

Održivo poslovanje kao imperativ

Održivo poslovanje kao imperativ

Razvoj društveno odgovornog poslovanja i evolucija u održivo doveo je do toga da se u okviru rada jedne kompanije u 21. veku podrazumeva da će dugoročno biti postavljeni ciljevi održivosti koji se odražavaju na budući biznis i uticaj koji se kroz sve njegove segmente stvara na društvo.

08. 04. 2022. u 10:00

Doživite prirodu kroz zemljane tonove u domu

Doživite prirodu kroz zemljane tonove u domu

Ukoliko razmišljate o pravom izboru boja koje će osvežiti vaš dom, imajte na umu da su u poslednje vreme u uređenju enterijera ponovo u trendu zemljani, prigušeni oker i terakota tonovi. Oni su inspirisani najraznovrsnijim pejzažima prirode, a suština je u njihovim prigušenim nijansama koje se stapaju sa prirodom, stvarajući mirnu i uzemljenu šemu boja enterijera.

03. 03. 2022. u 16:29