Energija koja prija

Energija koja prija

Monohromatski stil u uređenju enterijera je sve popularniji, jer čini da ambijent bude istovremeno skladan i moderan. Ako težite jednostavnosti u životu, ovo je stil za vas. Lak za kombinovanje, a ipak nudi pregršt mogućnosti, samo je važno sve iskombinovati kako treba.

22. 09. 2022. u 13:54

Čarobno mesto za velike snove

Čarobno mesto za velike snove

KOLIKO god pažnje posvećivali uređenju doma, neke prostorije zaslužuju više pažnje, a ona koju, sasvim sigurno, uređujemo sa najviše ljubavi je - dečija soba. Reč je o postoru koji predstavlja centar detinjstva i odrastanja, jer baš tu nastaje prva dečija zona sigurnosti i komfora, ali i zona genijalnosti - kroz prva mala umetnička dela, učenje slova i brojeva, kao i čitanje omiljenih knjiga i igranje omiljenih igara...

08. 09. 2022. u 17:00

Važno je da ste zajedno!

Važno je da ste zajedno!

Mesto koje je srce doma i centralno mesto okupljanja ukućana je trpezarija. Bilo da u njoj uživate u ukusnim obrocima sa porodicom ili završavate neke poslovne aktivnosti, ona okuplja porodicu, prijatelje i stvara divne trenutke za pamćenje.

01. 09. 2022. u 16:09

Sjajno antistres rešenje

Sjajno antistres rešenje

U modernom dizajnu enterijera biljke su saveznici čistog i zdravog doma, a njihova uloga nije samo da ulepšaju vaš životni prostor, već igraju važnu ulogu i u oslobađanju od stresa i stvaranju umirujuće atmosfere. Sobne biljke mogu oplemeniti prostor kao akcentni delovi ambijenta, ali i poboljšati kvalitet vazduha u zatvorenim prostorijama.

04. 08. 2022. u 13:04