TUŽILAŠTVO TRAŽI PRITVOR ZA NASILNIKA IZ OBRENOVCA: Pretukao ženu rukama i nogama

J.D.Lj

03. 10. 2022. u 17:29

Z.S. 46 priveden je danas na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zbog nasilja u porodici, potvrđeno je "Novostima" iz ove instutucije.

ТУЖИЛАШТВО ТРАЖИ ПРИТВОР ЗА НАСИЛНИКА ИЗ ОБРЕНОВЦА: Претукао жену рукама и ногама

Foto Ilustracija arhiva

Danijela Sinđelić, portparol nadležmnog Tužilaštva kaže:

-Osumnjičnjni je priveden i izneo je odbranu. Tužilaštvo traži da mu se odredi pritvor do 30 dana, da tokom boravka na slobodi ne bi uticao na svedoke i ne bi ponovio delo.

Podsetimo, Z.S. uhapšen je za vikend, kada je njegova supruga D.M. (48) policiji prijavila da ju je tukao rukama i nogama. Ona je tad rekla da je morala da uzme nož u ruke kako bi se odbranila od navodno tada teško alkoholisanog supruga koji ju je napao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima