IZVADIO PIŠTOLJ, PA PUCAO U MUŠKARCA I NJEGOVU SNAJU: "Novosti" saznaju detalje istrage ubistva u pokušaju na periferiji Kruševca

S.Babović

07. 12. 2022. u 09:26

VIŠE javno tužilaštvu u Kruševcu vodi istragu protiv Rodoljuba N. (43) iz Kruševca za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, saznaju „Novosti”.

ИЗВАДИО ПИШТОЉ, ПА ПУЦАО У МУШКАРЦА И ЊЕГОВУ СНАЈУ: Новости сазнају детаље истраге убиства у покушају на периферији Крушевца

D.N.

Osumnjičenom Kruševljaninu, kome je produžavan pritvor sve do prošle nedelje, preti kazna od najmanje pet godina zatvora zbog krivičnog dela za koje se sumnja da ga je počinio 20. juna, na Bruskom putu.

- Veruje se da je pucnjavi prethodio verbalni sukob, zatim fizički obračun, sve dok osumnjičeni nije izvadio pištolj i ranio muškarca i njegovu snaju - navodi izvor „Novosti”.

- U pucnjavi je povrede stomaka zadobio Ljubomir A., dok je njegova snaja Danijela P. zadobila lakšu povredu natkolence, odnosno metak ju je okrznuo.

Povređeni ljudi su bili zbrinuti u kruševačkoj bolnici, dok je policija uspela brzo da locira osumnjičenog, a ubrzo pronađe i pištolj iz koga se sumnjalo da je pucao. Za to vatreno oružje nije posedovao dozvolu.

Prema informacijama „Novosti”, osumnjičeni ima osam pravosnažnh presuda, koje se odnose na krivična dela dilovanja narkotika, krađa, provale. Istražuju se motivi epiloga rasprave.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

STAV BEOGRAĐANA: Pitali smo građane šta misle o zabrani pušenja u zatvorenom koju traži ministarka Danica Grujičić (ANKETA)