VOZILI SA VIŠE OD 2.60 PROMILA ALKOHOLA U KRVI: Kontrola saobraćaja u Jagodini, za volanom i bez dozvole

Z. GLIGORIJEVIĆ

07. 12. 2022. u 15:06

PRIPADNICI jagodinske saobraćajne policije isključili su juče iz saobraćaja trojicu vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola.

ВОЗИЛИ СА ВИШЕ ОД  2.60 ПРОМИЛА АЛКОХОЛА У КРВИ: Контрола саобраћаја у Јагодини, за воланом и без дозволе

Foto:Z.Gligorijević

Jedan od ove trojice vozača bio je i pod dejstvom narkotika.

- Patrola je u Jagodini zaustavila četrdesetpetogodišnjeg vozača „opela“ koji je vozio sa 2,62 promila alkohola u organizmu, a u Ćupriji tridesetčetvorogodišnjaka koji je upravljao „sitroenom“ sa 2,61 promil alkohola - saopštila je jagodinska policija.

U Paraćinu je zatečen četrdesetdvogodišnji vozač „sitroena“ koji je vozio pod dejstvom metadona i benzodiazepina, sa 1,44 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole koja mu je u prethodnom periodu oduzeta.

Vozači su zadržani i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

RAZVOD MERKELOVE: Ponela je samo jednu stvar kada je otišla