UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ: Obustavljena istraga protiv braće Jojke

J. Ć.

01. 02. 2023. u 16:22

IAKO ih je Goran Džonić neosnovano optužio da su bili saizvršioci ubistva Gorana, Gordane i Lidije Đokić, tužilaštvo nije pronašlo nikakve dokaze protiv Kostadina i Aleksandara Miloševića iz Moravca, poznatijih kao Jojke, pa je istraga protiv njih i zvanično obustavljena, saznaju "Novosti" .

УБИСТВО ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ: Обустављена истрага против браће Јојке

J. Ć.

- Više javno tužilaštvo u Nišu je nakon maratonske istrage napokon donelo Naredbu o obustavi istrage. Moji branjenici su prošli kroz mukotrpan i težak period. Kako za njih tako i za nas branioce, danas je veliki dan pobede pravde. Ova naredba o obustavi istrage je dokaz da je pravda napokon zadovoljena. Uverenje u njihovu nevinost nije nas nikada napuštalo. Čak nam je davalo je snagu da se dokazima i argumentima borimo za istinu koju smo napokon i dokazali. Ova naša pobeda je na neki način i uteha za porodicu Đokić, kako ne bi živela u sumnji da je još neko bio umešan u ovaj zločin. Na kraju smo došli do istine i to je sada najbitnije - kaže Andrija Magdelinić, branilac braće Milošević.

Miloševići su uhapšeni 24. oktobra, a u pritvoru su proveli pet meseci.

Oni su se sumnjičili da su zajedno sa Goranom Džonićem i njegovim sinovima Stefanom i Milanom učestvovali u ubistvu Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i 25-godišnje ćerke Lidije, čija su tela pronađena 2. oktobra prošle godine u ataru sela Moravac.

Za ubistvo porodice Đokić sudiće se jedino glavnoosumnjčenom Goranu Džoniću, bratu i rođaku porodice koju je mučki ubio.

Suđenje je zakazano za 22. februar.

BONUS VIDEO - DžONIĆ SE NASMEJAO NA SMRT ĐOKIĆA: Advokati Jojke posle saslušanja osumnjičenog za ubistvo porodice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)