MAJKA IZ PAKLA IZA REŠETAKA: Saslušava se otac kao zakonski zastupnik maloletne oštećene

J.D.Lj.

24. 03. 2023. u 10:10

OSNOVNO javno tužilaštvo u Pančevu saslušalo je osumnjičenu J. M. iz Pančeva zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici na štetu svoje maloletne ćerke.

МАЈКА ИЗ ПАКЛА ИЗА РЕШЕТАКА: Саслушава се отац као законски заступник малолетне оштећене

Ekonomsko osnaživanje velika pomoć, Foto Shutterstock

OJT Pančevo je optuženu saslušalo i predložilo Osnovnom sudu u Pančevu određivanje pritvora zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oca kao zakonskog zastupnika maloletne oštećene i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo imajući u vidu da je isto vršila u kontinuiranom periodu, a da ju je ovaj organ odmah po saznanju uhapsilo.
 
Na predlog OJT Pančevo sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Pančevu je odredio pritvor J. M.
 
OJT u Pančevu je na osnovu ostvarene koordinacije sa CZSR "Solidarnost" Pančevo utvrdilo da u dosadašnjem periodu u predmetnoj porodici nije bilo prijava za nasilje u porodici.
 
Tokom postupka dokaznih radnji OJT Pančevo će ispitati oca kao zakonskog zastupnika maloletne oštećene, naložiće neuropsihijatrijsko veštačenje J. M. i preduzeti sve radnje u cilju utvrđivanja bitnih elemenata prijavljenog krivičnog dela, a sve u saradnji sa PU Pančevo i CZSR "Solidarnost".
 
Podsećamo, osumnjičena J. M. je u vremenskom periodu od decembra 2022. g. do 21. 3. 2023. godine u porodičnom stanu u Pančevu vršila nasilje nad maloletnom ćerkom tako što ju je vređala, nazivala pogrdnim imenima, vezivala joj ruke u hranilici za decu i izbacivala je na terasu.
 
 
BONUS VIDEO: SITUACIJA SE ZAOŠTRAVA - Policija u Parizu protiv demonstranata koristi suzavac i dimne bombe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)