SVETIO SE ZBOG POVREDE RUKE: Razvalio vrata i pucao u čoveka na Voždovcu - danas saslšan osumnjičeni

S. J. M.

27. 07. 2023. u 13:40

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Ivan N. (43) zbog sumnje da je 25. jula 2023. godine u stanu na Voždovcu iz bezobzirne osvete sa umišljajem pokušao da ubije Mihajla Č, pri čemu je neovlašćeno nosio vatreno oružje i municiju.

СВЕТИО СЕ ЗБОГ ПОВРЕДЕ РУКЕ: Развалио врата и пуцао у човека на Вождовцу - данас саслшан осумњичени

FOTO: Arhiva novosti

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, a tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da Ivanu N. odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Osumnjičenom se na teret stavlja teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je osumnjičeni u cilju osvete zbog oštećenja ruke koju je zadobio pre oko godinu dana, a za koju je smatrao odgovornim oštećenog Mihajla Č, prvo 24. jula posmatrao stan žrtve i čekao da ga on napusti, nakon čega je obio vrata i ušao u stan, gde je u spavaćoj sobi, na krevet stavio ćebe i zapaljeni časopis, usled čega je krevet počeo da gori, a vatra je kasnije ugašena intervencijom oštećenog.

Sledećeg dana oko 10.20 časova, kako se sumnja, Ivan N. je ponovo došao do stana u kojem Mihajlo Č. živi i pozivao ga da mu otvori, što oštećeni nije uradio, pa je Ivan N. nasilno otvorio vrata i pucao iz pištolja u pravcu oštećenog, koji se nalazio u predsoblju. Ispalio je više projektila nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.

Nakon toga, udaljio se iz stana u nepoznatom pravcu, a oštećeni je prevežen u bolnicu gde je operisan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!