UHAPŠEN MLADIĆ (18) U SMEDEREVU: Pustio pse na policijske službenike u nameri da ih spreči u pretresu

Novosti online

08. 09. 2023. u 16:49

M.V. (18) iz Smedereva zadržan je danas je po nalogu javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu zbog krivičnog dela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

УХАПШЕН МЛАДИЋ (18) У СМЕДЕРЕВУ: Пустио псе на полицијске службенике у намери да их спречи у претресу

D.N.

Prilikom vršenja pretresa stana i drugih prostorija kodovog mladića, policijski službenici PU Smederevo postupali su po naredbi suda i nakon što su se predstavili licima kod kojih je pretres vršen, osumnjičeni je pustio svoja dva psa u nameri da ih spreči da izvrše službenu dužnost, piše Kurir.

U prolazu između stambenih jedinica, osumnjičeni je prvo pustio psa rase „kane korso“, a za njim je ka službenim licima krenuo i pas rase „pitbul“.

U tom trenutku je jedan od policajaca ispalio hitac u pravcu pasa, kako bi odbio istovremeni napad, jer su se psi trčeći približavali u nameri da ga napadnu.

Nakon izvršenog pretresa, uzete su izjave od učesnika događaja i prisutnih očevidaca, a obavljen je i uviđaj lica mesta.

Krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje spada u grupu krivičnih dela protiv državnih organa i za isto je zaprećena kazna zatvora od tri do deset godina.

BONUS VIDEO: BRZA I EFIKASNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeni osumnjičeni za dvostruko ubistvo mladića u Futogu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)