OČUH DANIMA ZLOSTAVLJAO BEBU: Dvadesetogodišnji Kraljevčanin uhapšen zbog nezapamćenog nasilja u porodici

G. ĆIROVIĆ

09. 11. 2023. u 15:01

Zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici, nezapamćeno u gradu na Ibru, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su A. K. (20) iz ovog grada.

ОЧУХ ДАНИМА ЗЛОСТАВЉАО БЕБУ: Двадесетогодишњи Краљевчанин ухапшен због незапамћеног насиља у породици

G.Šljivić

Kako je saopštila Policijska uprava u Kraljevu, sumnja se da je on, koristeći odsustvo svoje supruge, tokom proteklih nekoliko dana, u porodičnom stanu u više navrata zlostavljao sedmomesečnu pastorku.

Bebi je zbog zadobijenih teških telesnih povreda ukazana lekarska pomoć u kraljevačkoj Opštoj bolnici „Studenica“, nakon čega je prebačena na dalje lečenje na Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj u Beogradu.

Kako nezvanično saznajemo, slučaj je otkriven kada su majka (19) i očuh A. K. bebu doveli na sistematski pregled u kraljevački Dom zdravlja.

- Medicinska sestra je primetila čudnu boju lica i kože bebe i posumnjala da nešto nije i redu. Usledili su detaljniji pregledi pedijatra i dečjeg hirurga i ubrzo je ustanovljena asimetrija ramena, prelom nadlaktice i leve ključne kosti, hematom na glavi i unutrašnje krvarenje. Beba u trenutku transporta u Tiršovu nije bila životno ugrožena – kaže naš izvor upoznat sa ovim slučajem koji je uznemirio Kraljevčane.

Prema nezvaničnim informacijama, majka je priznala da je očuh tukao bebu, a sedmomesečna devojčica je, nakon što je noć provela zbrinuta u kraljevačkoj bolnici, upućena za Beograd.

G.Šljivić

 

Osumnjičenom očuhu A. K. određeno je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu. Osim toga, prema našim saznanjima, reagovao je i Centar za socijalni rad u Kraljevu, pa nema sumnje da nadležne institucije povodom ovog slučaju čekaju pune ruke posla narednih dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!