IVANU SLAO DA IDE U PRODAVNICU I TADA JE TUKAO BEBU: Oglasio se deda sedmomesečne bebe iz Kraljeva

Novosti onlajn

11. 11. 2023. u 07:55

ALEKSANDAR K. (20) je uhapšen zbog sumnje da je tukao sedmomesečnu bebu, dok njegova supruga nije bila tu.

ИВАНУ СЛАО ДА ИДЕ У ПРОДАВНИЦУ И ТАДА ЈЕ ТУКАО БЕБУ: Огласио се деда седмомесечне бебе из Краљева

Foto: Profimedia/Ilustracija

Podsetimo, Ivana I. (19) majka bebe je priznala da je njen suprug tukao dete, a sada se za medije oglasio i njen otac.

- Pod velikim sam stresom, mnogo mi je teško, a moram da radim. Ivana je sada kod mene kući u Vrnjačkoj Banji. Biološki otac nije želeo da prizna bebu i Ivana je počela da se zabavlja sa Aleksandrom - počinje priču Ivan Ivanović.

Kako on priča, Ivana i Aleksandar su se venčali dok je ona bila trudna i neko vreme su živeli u Vrnjačkoj Banji, nakon čega su se preselili u Kraljevo i počeli da žive sa Aleksandrovim roditeljima.

- On je Ivanu slao da ide u prodavnicu i tada je tukao bebu, dok ona nije bila tu - priča potreseni čovek.

Kada je beba završila u bolnici, nakon čega je zbog težine povreda prebačena za Beograd, Aleksandar je došao kod svog tasta Ivana.

- Pitao me je da mu pozajmim pare da ima da ode u Beograd. Dao sam mu, ni ne sluteći da je on za sve kriv. Čuli smo se dok je bio ispred bolnice i čekao sanitet, zvučao je normalno - rekao je deda pretučene bebe.

Kako je dalje naveo, nakon toga je saznao da je Aleksandar uhapšen i da je on taj koji je osumnjičen za zlostavljanje bebe, Ivanove unuke.

Ivan ističe da prema njegovim informacijama Aleksandar nije bio nasilan prema njegovoj ćerki.

Majku bebe Ivanu I. je ispitala policija, kao i Centar za socijalni rad.

Beba je u bolnicu primljena sa teškim povredama - prelomom nadlaktice, prelomom ključne kosti, hematomom na glavi, prelomom rebara i unutrašnjim krvarenjem.

- Bebu je majka dovela u Dom zdravlja u Kraljevu, u Službu pedijatrije. Medicinska sestra je otkrila da beba ima čudnu boju lica. Daljim pregledom primećena je asimetrija ramena. I odmah je prijavila da nešto nije u redu - kaže izvor iz kraljevačke bolnice.

Osumnjičeni Aleksandar K. je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

(Blic)

BONUS VIDEO: Muškarac se razneo bombom na železničkoj stanici u Čačku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!