ISTRAGA PROTIV TROJICE PANČEVACA: Sugrađaninu pištoljem pretili da će ga ubiti

18. 11. 2023. u 19:36

VIŠE javno tužilaštvo u Pančevu naredilo je da se pokrene istraga protiv trojice Pančevaca M.D. (27), M.D. (27) i M.M. (21), zbog sumnje da su 16. oktobra u kasnim popodnevnim satima pretili svom sugrađaninu L. V. (20) da će ga ubiti.

ИСТРАГА ПРОТИВ ТРОЈИЦЕ ПАНЧЕВАЦА: Суграђанину пиштољем претили да ће га убити

Foto: N. Skenderija/Profimedia/Ilustracija

Nemili događaj odigrao se u prolazu kod zgrade „Dunav osiguranja“ u Pančevu, odmah pored hotela u kom je jedan od vinovnika M.D. imao iznajmljenu sobu.

On je tada sa sobom nosio pištolj sa sedam metaka, za koji nije imao ovlašćenje. Policija je naknadno utvrdila da je u iznajmljenoj sobi neovlašćeno držao još šest metaka i 0,71 gram marihuane za sopstvenu upotrebu.

Nakon saslušanja osumnjičenih, Više javno tužilaštvo predložilo je Višem sudu u Pančevu da im se odredi pritvor do 30 dana, zbog postojanja osobitih okolnosti da bi mogli da utiču na svedoke i da ponove delo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!