APATINAC ZAMALO OSTAO BEZ UVA: Potukao se zbog devojke, pa umalo nastradao

Милица Шкорић
Milica Škorić

06. 02. 2024. u 08:45

TOKOM tuče, koja se dogodila za vikend u centru grada, Apatinac B. D. (39) je umalo ostao bez uva. Osim brojnih ugriza, B. D. su konstatovane i druge povrede na telu.

АПАТИНАЦ ЗАМАЛО ОСТАО БЕЗ УВА: Потукао се због девојке, па умало настрадао

Foto: N. Skenderija/MUP

Protiv Nemanje P. (19), takođe iz Apatina, biće podneta krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda, dok će njegov saučesnik M. P. (19) takođe krivično odgovarati za učestvovanje u tuči.

Njih dvojica su i izazvali tuču, tako što su napali devojku koja se, u društvu B. D. i još jednog drugara, vraćala kući iz grada. B. D. se umešao u nameri da je odbrani i tom prilikom od obojice dobio više udaraca.

Nakon što ga je izudarao i oborio na zemlju, Nemanja P. je bukvalno seo na njega i krvnički ga grizao za uvo, iako ga je devojka u suzama molila da to ne čini, a drugar pokušavao da mu pomogne.

Povređeni mladić je, čim su napadači otišli, slučaj prijavio policiji i potražio pomoć u hitnoj službi Doma zdravlja.

BONUS VIDEO: TROJICA NA JEDNOGA, UDARALI GA I STOLICAMA - Tuča u kafiću u Mokrinu, Kikinđani pretuli muškarca

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!