PREPORUČIO DRUGARICU BRAĆI PANIĆ DA RADI "MASAŽU": Osumnjičeni za posredovanje u prostituciji sve priznao u Tužilaštvu

J.D.Lj.

21. 02. 2024. u 15:47

U TREĆEM osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je I. Z. (26) koji je uhapšen u akciji Tužilaštva i policijskih službenika JRM, na okolnosti izvršenja krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije u slučaju poznatom kao "braća Panić".

ПРЕПОРУЧИО ДРУГАРИЦУ БРАЋИ ПАНИЋ ДА РАДИ МАСАЖУ: Осумњичени за посредовање у проституцији све признао у Тужилаштву

Foto: instagram

I. Z. je priznao krivično delo koje mu se stavlja na teret i izjavio da je on svoju drugaricu T. K., koja je tražila posao, preporučio braći Milošu i Urošu Panić (za kojima je raspisana potraga jer su u bekstvu), jer je znao da traže devojke za masažu, kao i da mu je poznato kakva vrsta masaže je nuđena klijentima.

Takođe je izjavio da je tražio od T. K. da mu da procenat od zarade, podsetivši da mu je Uroš kum, kao i da se kaje zbog krivičnog dela koje je učinio.

Imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni boravkom na slobodi uticati na saizvršioce, od kojih su dvojica u bekstvu, kao i na svedoke-oštećene, Tužilaštvo je sudu podnelo predlog da se prema I. Z. odredi pritvor, koji je rešenjem i određen.

BONUS VIDEO: HAPŠENjE ZBOG POKUŠAJA UBISTVA - Akcija policije u Beogradu, sa lisicama završila tri muškarca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima