HAPŠENJE U MAJDANPEKU: Četvoro "palo" zbog droge, dobili pritvor do 30 dana

S. M. J.

07. 03. 2024. u 21:11

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku, u tri odvojene akcije, uhapsili su četiri osobe iz ovog grada koje terete za proizvodnju i prodaju narkotika.

ХАПШЕЊЕ У МАЈДАНПЕКУ: Четворо пало због дроге, добили притвор до 30 дана

foto: S.M.Jovanović

Majdanpečka policija je prilikom pretresa stana u kojem žive M. V. (48) i A. V. (44),  pronašla 277 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci.

Kod Majdanpečanina Lj.Š (29), u drugoj akciji, pronađena je manja količina marihuane, a ovaj narkotik je, takođe u manjim količinama, pronađen i kod  Lj. V. (19) koji je zatečen u jednom školskom dvorištu sa paketićem marihuane.

Osumnjičenima je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, određeno zadržavanje i oni su, uz krivične prijave zbog osnova sumnje su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, privedeni su tužiocu.

Sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove