„POZAJMLJIVAO“ TUĐA VOZILA I KRAO: Paraćinska policija uhapsila S. B. iz Despotovca

Z. R.

30. 04. 2024. u 13:16

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Paraćinu uhapsili su S. B. (2003) iz okoline Despotovca zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i teška krađa..

„ПОЗАЈМЉИВАО“ ТУЂА ВОЗИЛА И КРАО: Параћинска полиција ухапсила С. Б. из Деспотовца

Foto: Darko Dozet

Sumnja se da je ovaj Despotovčanin juče u ranim jutarnjim satima ušao u otključan „golf“ pedesetogodišnjeg Paraćinca, vozio ga i ostavio u šumi u selu u okolini tog grada, a potom obio crkvu u tom mestu i ukrao dobrotvorni prilog.

Policija sumnja i da „golf“ nije jedino vozilo koje je S. B. neovlašćeno koristio, već da je iste noći vozio i „opel astru“ koja je bila otključana i parkirana na ulici u Paraćinu, a potom vozilo ostavio i pobegao.

Protiv S. B. će biti podneta i krivična prijava zbog sumnje da je 27. aprila takođe koristio vozilo „BMV“ koje je bilo otključano, oštetio ga i potom ostavio, a policija ga  pronašla i vratila gvlasniku.

Ovaj Despotovčanin je ranije tog dana pokušao da pokrene i vozi još pet vozila, ali nije uspeo već je na njima načinio materijalnu štetu. Iz dva vozila je, kako se sumnja, ukrao novčanik sa novcem, ručnu lampu i usb kabl, zbog čega će protiv njega biti podneta i krivična prijava za krađu.

S. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Paraćinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!