NASRNUO NA NEVENČANU ŽENU KOJA JE DRŽALA BEBU U RUKAMA: Obrenovčanin uhapšen zbog nasilja u porodici

J.D.Lj.

07. 05. 2024. u 15:04

PO nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, obrenovački sud je, nakon saslušanja, odredio pritvor D. P. (48) zbog nasilja u porodici, odnosno nad suprugom koja je kobnog trenutka u naručju držala njihovu šestomesečnu bebu.

НАСРНУО НА НЕВЕНЧАНУ ЖЕНУ КОЈА ЈЕ ДРЖАЛА БЕБУ У РУКАМА: Обреновчанин ухапшен због насиља у породици

Foto: D. N.

Kako "Novosti" saznaju, okrivljeni se u Tužilaštvu branio tvrdnjom da nije hteo nikoga da povredi, da on i supruga neko vreme imaju nesuglasice, ali da on voli i nju i njihovu bebu.

Njemu je ipak pritvor određen, kako boravkom na slobodi ne bi ponovio delo i uticao na oštećenu, svedoke i celokupnu istragu.

Incident se dogodio 4. maja, kada se D. P. svojim vozilom dovezao do porodične kuće u selu Stubline kod Obrenovca, saznavši u međuvremenu da su roditelji njegove nevenčane supruge odlučili da je vrate kod sebe, zajedno sa bebom.

Besan, preteći nožem, D. P. je izašao iz automobila, počeo je da se svađa sa ženom, koja je držala bebu. Bio je nasilan i pokušao je iz naručja da joj oduzme dete, a onda se umešala i majka njegove žene.

U tom međusobnom guranju i otimanju, šestomesečna beba je, jednog trenutka, ispala i glavom udarila u automobil. Srećom, nakon pregleda, utvrđeno je da dete nema vidljivih, niti ozbiljnijih  povreda.

I žena B. P. je pregledana i njoj su konstatovane lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)