STUPIO U EMOTIVNU VEZU SA DEVOJKOM (20), PA JE PRIMORAVAO NA PROSTITUCIJU: Uhapšena trojica muškaraca

Милица Шкорић
Milica Škorić

12. 06. 2024. u 12:35

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala UKP, uhapsili su pripadnike kriminalne grupe S. S. (46), P. D. (25) i Đ. Lj. (29), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima.

СТУПИО У ЕМОТИВНУ ВЕЗУ СА ДЕВОЈКОМ (20), ПА ЈЕ ПРИМОРАВАО НА ПРОСТИТУЦИЈУ: Ухапшена тројица мушкараца

Foto: N. Skenderija/MUP

Sumnja se da su oni, od februara do juna ove godine, iskoristivši teške uslove u kojima je živela, vrbovali dvadesetogodišnju devojku da se bavi prostitucijom, kako bi stekli protivpravnu imovinsku korist.

S. S. je, kako se sumnja, najpre stupio u emotivnu vezu sa oštećenom kako bi uticao na njenu svest i volju i na taj način je vrbovao da se bavi prostitucijom, a potom angažovao Đ. Lj., koji je, kako se sumnja, na internetu oglašavao pružanje seksualnih usluga, dok je osumnjičeni P. D. prevozio oštećenu i predavao je korisnicima seksualnih usluga.

Sumnja se da je novac stečen na ovaj način preuzimao S. S.

Policija je pretresom stanova osumnjičenih pronašla više mobilnih telefona i SIM kartica, kao i manju količinu bele praškaste materije koja je poslata na veštačenje.

S. S., P. D. i Đ. Lj. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

BONUS VIDEO: KUĆA U KOJOJ JE ALEKSA UBIO OCA, BABU I DEDU - Policija na mestu zločina u Knjaževcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor