NASILNA MAJKA KOJA JE PRETUKLA NASTAVNICU SUTRA KOD TUŽIOCA: Tereti se za zlostavljanje, mučenje i ugrožavanje sigurnosti

J.D.Lj.

14. 06. 2024. u 09:40

PO NALOGU javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijski službenici PS Novi Beogradu su doneli rešenje o zadržavanju okrivljene A. R. (32) zbog krivičnog dela zlostavljanje i mučenje i krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti.

НАСИЛНА МАЈКА КОЈА ЈЕ ПРЕТУКЛА НАСТАВНИЦУ СУТРА КОД ТУЖИОЦА: Терети се за злостављање, мучење и угрожавање сигурности

Foto: Shutterstock

A. R. se krivičnom prijavom stavlja na teret da je 13. juna u osnovnoj školi na Novom Beogradu, nezadovoljna zaključenom ocenom njenog sina, uputila oštećenoj – nastavnici pretnje po život i telo, vređala je, počupala za kosu i zadala joj više udaraca u predelu tela, nanevši joj lake telesne povrede. 

Usled radnji okrivljene oštećenoj nastavnici je, po sopstvenoj izjavi, povređeno ljudsko dostojanstvo i oseća strah za svoju bezbednost, a ujedno je predmetni događaj izazvao i uznemirenost građana, naročito zbog činjenice da se dogodio u osnovnoj školi. 
 
Okrivljena će sutra biti saslušana od strane javnog tužioca na sve okolnosti događaja. 
"Svesni učestalosti napada na prosvetne radnike Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će predlagati najstrože sankcije i na taj način uticati na bezbednost svih građana i očuvanje obrazovnih institucija", navedeno je u saopštenju tužilaštva. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

15 GODINA OD SMRTI MAJKLA DŽEKSONA: NJegov sin objavio fotografiju uz teške reči