NAJKRITIČNIJI BICIKLISTI: Subotička saobraćajna policija imala pune ruke posla

J. L.

18. 06. 2024. u 13:26

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u toku protekla 24 sata isključili su iz saobraćaja devetoricu muškaraca zbog učinjenih težih saobraćajnih prekršaja.

НАЈКРИТИЧНИЈИ БИЦИКЛИСТИ: Суботичка саобраћајна полиција имала пуне руке посла

Foto: S.M.Jovanović

Saobraćajna policija zaustavila je u Subotici četvoricu muškaraca koji su upravljali biciklima sa 1,39, 1,40, 1,63, 1,70 i dvojicu biciklista sa 2,25 promila alkohola u organizmu.

U Bačkoj Topoli kontrolisan je devetnaestogodišnjak koji je upravljao automobilom bez vozačke dozvole i pod dejstvom marihuane, a daljom kontrolom utvrđeno je da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake.

U okolini Bačke Topole, zatečen je i pedesetpetogodišnjak za koga je utvrđeno da vozi bicikl u stanju potpune alkoholisanosti, sa 2,38 promila alkohola u organizmu, kao i da ga je u poslednje dve godine Prekršajni sud dva puta pravnosnažno osudio zbog težih prekršaja. Njemu je u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, privremeno oduzet bicikl. Ovom vozaču saobraćajna policija je početkom meseca, zbog učinjenih istih prekršaja, privremeno oduzela automobil i postupak pred nadležnim sudom je u toku.

Takođe, u Subotici je isključen iz saobraćaja i četrdesetšestogodišnji muškarac koji je, upravljajući "mazdom'' sa 2,97 promila alkohola u organizmu, izazvao saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom.

Svim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD U NEVERICI, RUSIJA ODUŠEVLJENA! Srpski navijači su uzeli bubanj, a onda... (VIDEO)