SASLUŠAN MUŽ UBIJENE ŽENE SA VOŽDOVCA: Osumnjičeni izneo odbranu - Sonju oštrim predmetom udario u glavu?

J.D.Lj.

23. 06. 2024. u 15:00

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Nemanja Š. (41) zbog sumnje da je 21. juna na Voždovcu, ubio svoju vanbračnu suprugu S.R. (50) koju je prethodno zlostavljao.

САСЛУШАН МУЖ УБИЈЕНЕ ЖЕНЕ СА ВОЖДОВЦА: Осумњичени изнео одбрану - Соњу оштрим предметом ударио у главу?

Foto: Društvene mreže

Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu. Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da Nemanji Š. odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i jer je za delo koje mu se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja ili težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.
 
Osumnjičenom se naredbom o sprovođenju istrage na teret stavlja krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor.
 
Postoje osnovi sumnje da je Nemanja Š 21. juna u večernjim časovima, nakon verbalne rasprave, rukama i nogama naneo više udaraca S.R. po telu, kao i najmanje jedan udarac u predelu glave čvrstim predmetom, usled kojih povreda je oštećena preminula.
Takođe se sumnja da je Nemanja Š. kontinuirano od zasnivanja vanbračne zajednice u prethodnih 10 godina, zlostavljao S.R, tako što ju je tukao, ponižavao, kontrolisao njeno kretanje, druženje i raspolagao njenim novčanim prihodima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DRAMA! Navijač pokušao da ubije Kristijana Ronalda pokraj terena?! (VIDEO)