KIKINĐANIN ŠOKIRAO POLICIJU: Isključili vozača bicikla iz saobraćaja, a evo zbog čega

Рада Шегрт
Rada Šegrt

09. 07. 2024. u 13:59

OSIM što vozači automobila upravljaju vozilima u alkoholisanom stanju, a sve češće i pod dejstvom narkotika, sada su im se u Kikindi u pijanstvu pridružili i biciklisti.

КИКИНЂАНИН ШОКИРАО ПОЛИЦИЈУ: Искључили возача бицикла из саобраћаја, а ево због чега

Foto Z. Jovanović

Jednog pijanog vozača bicikla policija je isključili iz saobraćaja jer je bio „mortus pijan“.

- Četrdesetčetvorogodišnji muškarac je vozio bicikl sa 3,51 promilom alkohola u organizmu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova isključili su ga iz saobraćaja, određeno mu je zadržavanje i protiv njega je podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje – saopštila je u utorak kikindska policija.

Foto: sajta Grada Kikinde

Saobraćajna policija Kikinda

Istovremeno je upućen apel svim učesnicima u saobraćaju da dosledno poštuju propise radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju. Inače, proteklog vikenda, policija je iz saobraćaja, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, isključila 24 vozača, od kojih je šest zadržano u trajanju do 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 miligrama ili mililitara u organizmu. Jedan vozač je upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci – navodi policija u Kikindi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U NEVERICI Nova zabrana - ovi ruski špijuni i saboteri ne mogu na Olimpijske igre Pariz 2024!