OBRT U SLUČAJU UŽASA U NOVOM SADU: Zoranu nije presudio pitbul, evo kako je smrt nastupila

Lj.P.

17. 07. 2024. u 12:58

NOVOSAĐANIN Zoran B. (56) umro je prirodnom smrću, pokazali su rezultati obdukcije. U početku se sumnjalo da je nesrećnom čoveku smrtonosne povrede naneo pas, čiji je vlasnik njegov sin Goran B. (24).

ОБРТ У СЛУЧАЈУ УЖАСА У НОВОМ САДУ: Зорану није пресудио питбул, ево како је смрт наступила

Foto: pixabay

U novosadskom Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu, za "Novosti", povodom događaja od 15. jula u Novom Sadu kada je u porodičnom stanu u ulici Solunska pronađeno beživotno telo Z. B. (56) iz Novog Sada, navode da je nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica, u pretkrivičnom postupku, te nakon izvršene obdukcije, utvrđeno da je smrt nastupila prirodnim putem.

-  Osumnjičeni G. B. (24) saslušan je danas u prostorijama ovog tužilaštva zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela kršenje porodičnih obaveza iz člana 196 Krivičnog zakonika i ubijanje i zlostavljanje životinja iz člana 269 Krivičnog zakonika, nakon čega je ovo tužilaštvo Osnovnom sudu u Novom Sadu protiv imenovanog predložilo izricanje mere zabrane napuštanja boravišta iz člana 199 Zakonika o krivičnom postupku sa obavezom javljanja mesno nadležnoj policijskoj ispostavi - navode u OJT.

Pas rase američki stafordski terijer se po nalogu ovog tužilaštva nalazi na opservaciji u JKP “Zoohigijena i veterina” Novi Sad, pri čemu i Veterinarska inspekcija preduzima odgovarajuće mere i radnje iz delokruga svoje nadležnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DŽULIJU ROBERTS NA VIMBLDONU NIKO NIJE PREPOZNAO: Skroz se promenila (FOTO)